Close
Itt egy fantasztikus könyv azoknak, akik nem az interneten keresik álmaik szállását

Itt egy fantasztikus könyv azoknak, akik nem az interneten keresik álmaik szállását

A 100 Gateways around the World című kétkötetes album színeket varázsol egy szürke délutánba.

Amikor üzleti útra megyünk, általában a hasonló típusú szállodákat preferáljuk, legyen az Londonban, Sanghajban vagy Párizsban, mert így kényelmes, egyszerű és megszokott. Ha viszont nyaralás, családi kiruccanás, netán különleges alkalom okán utazunk külföldre, mindjárt más igényeink támadnak: sokkal fontosabb például a képeslap (pardon, Instagram…) kompatibilis kilátás, mint a hotelben fogható tévécsatornák száma vagy egy nagy puha ágy, mintsem a villámgyors wifi.

Ha egy borongós, esős délután otthon üldögélünk és az olvasósarokban pihengetve egy bögre forró tea társaságában tervezgetjük a következő utazásunkat, nem nagyon találhatunk tökéletesebb partnert hozzá, mint a 100 Gateways around the World című kiadvány.

A Margit J. Meyer által jegyzett hétszázhúsz oldalas, kétkötetes album száz szállodát mutat be, és inkább azoknak készült, akik a számítógép egerével kattintás vagy a táblagép/okostelefon képernyőjének húzogatása helyett régimódi, ráérős módon,

egy csodás képekkel illusztrált könyvet lapozgatva választanák ki a szállásukat Abu-Dzabitól Vietnámig, az álomszerű itáliai kastélytól a norvégiai hipszterhotelig.

Minden lényeges információt megkapunk a könyvben, akár egészen egyszerű, akár sokcsillagos luxusszállodát keresünk. Megtudjuk a szobák számát, az aktuális árakat, a konyha típusát, a kényelmi faktort és az összes fontos tényezőt, ami miatt maradandó és egyedi élményt nyújthat egy hotel vagy szálláshely.

A könyv szerzője, az ausztriai születésű Margit J. Meyer 1983 óta dolgozik újságíróként, korábban olyan ismert német magazinoknál állt alkamazásban, mint a MännerVogue, a Vogue, a GQ, az Elle és a Stern, majd tizenegy évig az AD Architectural Digest Germany főszerkesztője volt.

Ez is érdekelhet:

szállás | 100 Gateways around the World | szálloda | könyv | szálláskeresés

FOLYTASD EZZEL

Lavmi Dú, mondta Háy János, majd a Dakota háznál elsírta magát

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram