Close
Tizenegy stílusos darab, aminek minden férfi ruhatárában ott a helye

Tizenegy stílusos darab, aminek minden férfi ruhatárában ott a helye

Összegyűjtöttünk egy sor olyan tárgyat – ruhákat, ingeket, pulóvereket és kiegészítőket, amelyekben minden férfi jól nézhet ki – na jó, majdnem minden férfi, mert tudjuk, hogy a divatban nincsenek mindenkire vonatkozó igazságok. Tettünk melléjük hasznos kiegészítőket is, főként funkcióvezérelt darabokat, mert a férfiaknak rendszerint nem elég, ha valami jól néz ki: kell az is, hogy választ jelentsen egy feladatra.

#1.

Milliárdnyi kockás ing létezik az univerzumban, de nem mindegyik kockás ing teremtetett egyenlőnek. Ez a darab a Bosstól egyértelműen az elitbe tartozik. Ár: 33 990 forint (VAN GRAAF).

Itt találtuk.

#2.

Szintén a Hugo Boss istállóból szaladt ki ez az indigókék farmer, ami univerzális darab, szinte minden helyzetre. Ár: 39 990 forint (VAN GRAAF).

Itt találtuk.

#3.

Vannak, akik szerint, ha derékszíj, akkor csakis bőr jöhet szóba. Nos, ez a burgundi színű Tommy Hilfiger öv azoknak szól, akik nem így gondolják. Ár: 12 990 forint (VAN GRAAF).

Itt találtuk.

#4.

Egy aprócska eszköz, mégis több funkciót képes ellátni. A Gerber Shard névre hallgató multieszköze felrögzíthető a kulcstartóra, így kéznél van, ha ki kell nyitni egy sörösüveget, drótot kell csupaszítani vagy fel kell feszíteni valamit. Ár: 1990 forint.

Itt találtuk.

#5.

Nem hittük volna, de a kedvencünk a listából egyértelműen ez a Nils by Denim kötött pulóver. A színét nehéz pontosan definiálni, de nem azt nem félünk kimondani: ez az egyik legtökéletesebb őszi pulóver, amit valaha láttunk. Ár: 24 990 forint (VAN GRAAF).

Itt találtuk.

#6.

Októberben szerencsére még bőven van napfény – gondoljunk az előző hétvégére, és szerencsére a téli hónapokban is akadnak olyan napok, amikor fel kell dobnunk egy szemüveget. Például ezt a Komono Renee Proseccót. Ár: 16 900 forint.

Itt találtuk.

#7.

Van rajtad sapka. Például ez a minimál, de mégis kinyilatkoztatásnak beillő kék Lacoste beanie, ami ha piros lenne, mindenki figyelmét a viselőjére vonná. De mivel kék, így kissé kevésbé feltűnően nézhetünk ki jól. Ár: 12 900 forint (VAN GRAAF).

Itt találtuk.

#8.

A Komono az árkategóriájában verhetetlen brand, ez a Komono Winston blue cognac karóra pedig az egyik legjobban eltalált darabjuk. Ár: 29 900 forint.

Itt találtuk.

#9.

Az őszt – na és főleg a telet – végig lehet csinálni bakancs nélkül, csak nem érdemes. Ez a világos velúr Vagabond Belgrano ideális megoldás, ha nem csak szimpla bőrben gondolkodunk. Ár: 35 990 forint.

Itt találtuk.

#10.

Ingből nem lehet elég a gardróbban, az persze nem mindegy, hogy milyen darabok sorakoznak a vállfákon. Ez a mintás Tommy Hilfiger remek választás, ha az egyszínű vagy kockás opciókat kevésnek érezzük. Ár: 25 990 forint (VAN GRAAF).

Itt találtuk.

#11.

A pontból B pontba történő stílusos mozgáshoz alkalmanként kell egy stílusos táska, amibe az ember belerakja a felszerelését, ha pár napra elutazik valahová. Ez a Nils Sundström konyakszínű bőrtáska egyszerre maszkulin és vintázs, ráadásul minden apró részlete rendben van. Ár: 59 990 forint (VAN GRAAF).

Itt találtuk.

ing | nagy sztori | derékszíj | fiskars | komono

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram