Close
Nehéz levenni a szemünket erről a 14 milliárd forintért árult luxusvilláról

Nehéz levenni a szemünket erről a 14 milliárd forintért árult luxusvilláról

Cannes több dologról is ismert. Egyrészt a francia Riviéra egyik turisztikai központja, másrészt itt rendezik meg évente a világ legismertebb és legnagyobb presztízsértékkel bíró filmfesztiválját.

De megemlíthetnénk még az Azúr-parti luxushoteleket is, amelyek a szolgáltatások minőségét és az árak terén is valahol a szűk elitbe tartoznak nemcsak kontinentális, hanem világszinten is. És ha már Cannes, akkor ez a hegyek közé ékelődött ingatlan is megér egy misét – még ha a jelenlegi járványhelyzetben csupán virtuálisan is.

A 60 hektáros birtokot olajfák és levendulamezők gazdagítják, na és egy tó is található itt. Az épületegyüttes három házból áll, amelyek összesen 17 lakosztályt foglalnak magukban mintegy 1860 négyzetméternyi területen.

De akad itt teniszpálya, wellnessközpont, kocogópálya, három fűtött medence, továbbá egy helikopter-leszállóhely is,

arról nem is beszélve, hogy az egész épület a Cannes-öbölre néz. Az ingatlan eladó, mintegy 46 millió dollárt, azaz úgy 14 milliárd forintot kérnek érte.

Azért Friuli vidéke sem rossz hely:

cote d’azur | azúr-part | ingatlan | cannes | francia riviéra

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom