Close
2500 dollárt érhet egy jól megkomponált építészeti fotó

2500 dollárt érhet egy jól megkomponált építészeti fotó

Pillanatok alatt, egyetlen fotónak is el kell tudni mondania egy egész történetet. Idő nincs, ha valami nem annyira beszédes és esztétikus, már lépünk is tovább.

Ezen a gondolaton elindulva hirdetett fotópályázatot az Architizer. Neves zsűritagok választják majd ki azt a két fotóst – egy tanulót, és egy, oktatásban már nem részt vevő alkotót –, akiknek a legérzékletesebben sikerül reflektálniuk a fotópályázat kérdésére:

Sikerül elmesélni egyetlen kattintással egy nagyon erőteljes építészeti történetet?

Még nem hirdették meg az összes díjat és elismerést, az viszont biztos, hogy március 20-a a pályázat beküldési határideje, és a legjobb képek kétezer-ötszáz dollárt hozhatnak az alkotóknak.

Stílusbéli megkötés nincs, a világ minden pontján lévő épületről, épületrészletről, vagy akár városrészről is szólhat a fotó, a lényeg, hogy a művész kontextusba tudja helyezni, elmeséljen egy történetet. Így például nem árt, ha az épület mellett egy vagy több személy, használó, ott élő is szerepel a képen.

Ez is érdekelhet:

 

építészet | épületfotózás | fotópályázat | nyeremény | architizer

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram