Close
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott

A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott

Főszerepben a The Four, Kata Szegedi, Nini, Mero, Borbala, Cukovy és Nubu.

A Budapest Central European Fashion Week idén tavasszal is izgalmas divatbemutatókkal várja az érdeklődőket! A Magyar Divat & Design Ügynökség jelenleg is zajló négynapos online rendezvényének keretében huszonhat magyar és tizenegy régiós tervező mutathatja be legújabb alkotásait a hazai és nemzetközi nagyközönség számára. Mutatjuk, milyen bemutatók zajlottak le pénteken!

Nini:

The Four:

Borbala:

Mero:

Kata Szegedi:

Cukovy:

Nubu:

A trenddiktáló márkák előre rögzített runway videóit március 25. és 28. között a BCEFW hivatalos Facebook-oldalán közvetíti az ügynökség.

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
Online követhető Közép-Európa egyik legnagyobb divateseménye
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom