Close
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott

A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott

Főszerepben a The Four, Kata Szegedi, Nini, Mero, Borbala, Cukovy és Nubu.

A Budapest Central European Fashion Week idén tavasszal is izgalmas divatbemutatókkal várja az érdeklődőket! A Magyar Divat & Design Ügynökség jelenleg is zajló négynapos online rendezvényének keretében huszonhat magyar és tizenegy régiós tervező mutathatja be legújabb alkotásait a hazai és nemzetközi nagyközönség számára. Mutatjuk, milyen bemutatók zajlottak le pénteken!

Nini:

The Four:

Borbala:

Mero:

Kata Szegedi:

Cukovy:

Nubu:

A trenddiktáló márkák előre rögzített runway videóit március 25. és 28. között a BCEFW hivatalos Facebook-oldalán közvetíti az ügynökség.

FOLYTASD EZZEL
Csodálatos, felhőszerű buborékban mutatta be új kollekcióját az Alexander McQueen
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom