Close
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott

A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott

Főszerepben a The Four, Kata Szegedi, Nini, Mero, Borbala, Cukovy és Nubu.

A Budapest Central European Fashion Week idén tavasszal is izgalmas divatbemutatókkal várja az érdeklődőket! A Magyar Divat & Design Ügynökség jelenleg is zajló négynapos online rendezvényének keretében huszonhat magyar és tizenegy régiós tervező mutathatja be legújabb alkotásait a hazai és nemzetközi nagyközönség számára. Mutatjuk, milyen bemutatók zajlottak le pénteken!

Nini:

The Four:

Borbala:

Mero:

Kata Szegedi:

Cukovy:

Nubu:

A trenddiktáló márkák előre rögzített runway videóit március 25. és 28. között a BCEFW hivatalos Facebook-oldalán közvetíti az ügynökség.

nini | divatbemutató | kata szegedi | thefour | divathét

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram