Close
A jól megválasztott vállalatirányítási rendszer 3 előnye kkv-k számára

A jól megválasztott vállalatirányítási rendszer 3 előnye kkv-k számára

A vállalatirányítási rendszer bevezetése valódi, kézzel fogható szintlépés egy cég életében. Ha ugyanis a vezetőség körültekintően választ, drasztikusan meg fognak változni az addigi gyakorlatok: egy kis kezdeti tanulás után egyszerre minden átláthatóbb, gördülékenyebb lesz. Ez azonban valljuk be, egy kicsit megfoghatatlanul hangzik: ezért most összegyűjtöttünk 5 konkrét területet, ahol pozitív változást várhatunk a vállalatirányítási rendszertől.

Tény, hogy a vállalatirányítási rendszerek piacán rengeteg termékkel találjuk szembe magunkat. Azonban nem mindegy, hogy olyan megoldást választunk, amely pontosan illeszkedik egy kis-vagy közepes vállalkozás hétköznapi gyakorlataihoz, vagy olyat, ami egy óriás multiknak kifejlesztett szoftver egyszerűsített, „lebutított” változata.
Az SAP Business One méltán népszerű a kkv-k körében: kifejezetten kis-és középvállalatok, leányvállalatok igényeire szabva fejlesztették ki. Használatával számos területen optimalizálhatjuk a cég folyamatait: ezekből mutatunk be néhányat.

1 – Térkép a pénzügyek labirintusához

Az SAP Business One jelentősen leegyszerűsíti a pénzügy és a könyvelés folyamatait. Legyen szó a naplókönyvelések elvégzéséről, a tranzakciók nyilvántartásáról vagy ép a költségszámlák azonosításáról, könnyen és pontosan elvégezhetően a feladatok. A munkát ráadásul számos hasznos, néhány kattintással elérhető kimutatás segíti.

2 – Egyszerűbb ügyfélkezelés

Az ügyfélkezelés, más néven a CRM sarkalatos pont a vállalkozások életében, ezért fontos, hogy kézben tartsuk. Egy jól megválasztott vállalatirányítási rendszerrel könnyen és gyorsan rögzíthetjük az ügyfélkapcsolatokat, az üzleti lehetőségeket, és a kacsolódó bizonylatokat is. Ráadásul lehetőségünk lesz arra is, hogy elemezzük és jobbá tegyük értékesítési folyamatainkat.

3 – Az értékesítés és a beszerzés nem kihívás többé

Ezen folyamatok során sajnos könnyű elveszni a részletekben – márpedig komoly károkat okozhat, ha nem vagyunk elég pontosak. Az SAP Business One lehetővé teszi, hogy egyszerűen és pontosan állítsuk össze az ajánlatokat, és létrehozzuk a bizonylatokat. A program használatával a teljes beszerzési folyamat optimalizálható: segít, hogy megtaláljuk a megfelelő szállítót, elemezzük a készletadatokat, összegyűjtsük az igényeket, és hogy hatékonyabbá tegyük az anyaggazdálkodást.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Alternatív rezsicsökkentési megoldás: spóroljunk hőszivattyúval!

Aminosavak, amelyekre a szervezetnek szüksége van

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom