Close
A Netflix legkedveltebb főzősorozata a világ legjobb pizzáival tér vissza

A Netflix legkedveltebb főzősorozata a világ legjobb pizzáival tér vissza

Új szezonnal tér vissza A konyhafőnök asztala, ezúttal pedig minden, de tényleg minden a pizzáról fog szólni.

Szeptember 7-én, a Netflixen látható újra a széria, hogy bemutassa a világ egyik legnépszerűbb ételét azok szemén keresztül, akik már elsajátították a pizzakészítés minden trükkjét. A sorozat nyolcadik évadában megnézhetjük, hogyan készülnek a csúcskategóriás pizzák Arizonában, Portlandben, Minneapolisban, Kiotóban és Nápolyban, miközben megismerhetjük a séfek személyes történeteit is.

Portlandtől Phoenixig, Olaszországtól Japánig leshetünk tehát be a konyhákba, hogy megtudjuk a séfek kreativitása hogyan tudja ezt a hétköznapi ételt művészeti szintre emelni az egyedi ízek, inspiráló hátterük és a tökéletességre való törekvésük révén.

(Fotó: Netflix)

a konyhafőnök asztala | pizza | netflix

FOLYTASD EZZEL

Amikor benyitottam, azt hittem, hogy Olaszországban vagyok

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom