A magyar–ukrán kishatárforgalmi vonatok továbbra is változatlan menetrenddel közlekednek

A magyar–ukrán kishatárforgalmi vonatok és a nemzetközi vonatok változatlan menetrenddel közlekednek.

A MÁV a közleményében hozzátette, hogy a Záhony és Csap közötti járatokhoz több kocsit kapcsoltak.

Bármilyen változásról a MÁV honlapján (www.mavcsoport.hu) és a Mávinform Facebook oldalán érhető el naprakész tájékoztatás.
Egyúttal arra is felhívták a lakosság figyelmét, hogy a külügyi tárca Ukrajnát csütörtökön az utazásra nem javasolt biztonsági kategóriába sorolta.

Erről itt írtunk bővebben:

Utazásra nem javasolt biztonsági kategóriába került Ukrajna

Valamennyi ukrajnai külképviselet a magyar állampolgárok rendelkezésére áll, hogy segítséget nyújtsanak.

(Forrás: MTI)

határátkelő | máv | határ | vasút | oroszország

FOLYTASD EZZEL

Exkluzív élmény vár a Bazilika lábánál – Megnyílt a The—Bar Giftshop Pop-up Store

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom