Close
A művészi letisztultság mennybe megy ebben a kaliforniai nyaralóban

A művészi letisztultság mennybe megy ebben a kaliforniai nyaralóban

A környezetével kontrasztban, önmagával pedig teljes harmóniában. Így kell ezt csinálni!

A Working Holiday Studio alakította át és tervezte újra ezt a kaliforniai nyaralót Pioneertownban, a Joshua Tree Nemzeti Park közelében. A nyaralót az építésziroda két tulajdonosa alakította át önmaga számára, valamint kiadó nyaralóként. Mindösszesen kilencvenkét négyzetméteres a ház, de annyira gyönyörű, művészi minimalizmussal és finom kreativitással alakították ki minden centiméterét, hogy egy pillanatig sem érződik kicsinek. Csak csodaszépnek.

Az enteriőrökben nem nehéz észrevenni a skandináv és a japán stílusok keveredését (avagy a japandit), melyekbe néhány élénkebb színblokk visz vitalitást, hála Luis Barragán mexikói építésznek, Jacques Granges francia belsőépítésznek és Terence Conran brit dizájnernek.

Szerintünk egy dizájnvásáron vagy akár egy kortárs képzőművészeti kiállításon is könnyedén megállná a helyét a projekt, meseszép munka.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Carlos Naude)

minimalista | letisztult | építészet | kalifornia | skandináv

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom