Close
A Cápából ismert Nautoscaph Superautomatic limitált kiadásban érkezik a piacra

A Cápából ismert Nautoscaph Superautomatic limitált kiadásban érkezik a piacra

Steven Spielberg filmklasszikusa, A cápa (Jaws) még sokak emlékezetében elevenen élhet, arról nem is beszélve, hogy a popkulturális tudattalanban is betonbiztos helyet foglal el magának.

Az viszont, hogy a főszereplő Brodyt alakító Richard Dreyfuss milyen órát hord a filmben, talán már csak kevesen tudják felidézni. Talán ez volt az egyik oka annak, hogy a filmben látott Nautoscaph Superautomaticnak az évek során sajnos nyoma veszett, a Huckberry azonban összefogott az Alsta embereivel, hogy megalkossák az eredeti óra élethű mását.

A Jaws Alsta Nautoscaph Superautomatickal remek munkát végeztek. A modernizálás során az óra megőrizte a klasszikus sziluettjét úgy, hogy közben a 21. századi kortársak között is tökéletesen megállja a helyét. A szíja rozsdamentes acélból van, továbbá antimagnetikus védelemmel van ellátva, 300 méterig vízálló, emellett ütésállósága is kiváló, ahogyan az egy tisztességes búvárórához illik – amely ugye a filmben is megjárta a hadak, vagyis a vizek útját.

A Jaws Alsta Nautoscaph Superautomatic limitált kiadásban érkezik, egészen pontosan 1975 darabban – ezzel is tisztelegve a három Oscar-díjas kultfilm elkészülésének éve előtt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Cool Material)

 

Nautoscaph Superautomatic | Alsta | Huckberry | steven spielberg | film

FOLYTASD EZZEL

Ezek voltak a milánói divathét legjobb outfitjei

Sci-fi filmeket idéz a Prada vadonatúj kollekciója

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom