Close
A Cápából ismert Nautoscaph Superautomatic limitált kiadásban érkezik a piacra

A Cápából ismert Nautoscaph Superautomatic limitált kiadásban érkezik a piacra

Steven Spielberg filmklasszikusa, A cápa (Jaws) még sokak emlékezetében elevenen élhet, arról nem is beszélve, hogy a popkulturális tudattalanban is betonbiztos helyet foglal el magának.

Az viszont, hogy a főszereplő Brodyt alakító Richard Dreyfuss milyen órát hord a filmben, talán már csak kevesen tudják felidézni. Talán ez volt az egyik oka annak, hogy a filmben látott Nautoscaph Superautomaticnak az évek során sajnos nyoma veszett, a Huckberry azonban összefogott az Alsta embereivel, hogy megalkossák az eredeti óra élethű mását.

A Jaws Alsta Nautoscaph Superautomatickal remek munkát végeztek. A modernizálás során az óra megőrizte a klasszikus sziluettjét úgy, hogy közben a 21. századi kortársak között is tökéletesen megállja a helyét. A szíja rozsdamentes acélból van, továbbá antimagnetikus védelemmel van ellátva, 300 méterig vízálló, emellett ütésállósága is kiváló, ahogyan az egy tisztességes búvárórához illik – amely ugye a filmben is megjárta a hadak, vagyis a vizek útját.

A Jaws Alsta Nautoscaph Superautomatic limitált kiadásban érkezik, egészen pontosan 1975 darabban – ezzel is tisztelegve a három Oscar-díjas kultfilm elkészülésének éve előtt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Cool Material)

 

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom