Close
A Rimowa gondoskodott arról, hogy ezentúl biztonságban szállíthassuk a prémium minőségű italainkat

A Rimowa gondoskodott arról, hogy ezentúl biztonságban szállíthassuk a prémium minőségű italainkat

Megalkotta a tökéletes porhüvelyt az italok számára.

Ahogyan egy felsőkategóriás órát nem szokás csak úgy a zsebünkben vagy a hátizsákunk oldalsó zsebében szállítanunk, ha épp nincs a karunkon, úgy egy prémium szeszes italt is vétek a hűtőben tárolni a tegnapi ebéd mellett, vagy a ruhák mellett a bőröndben szállítani. A Rimowa cég One Bottle Case nevű terméke pont ezt a piaci rést igyekszik betölteni.

A párnázott fekete belsőt mikroszálas béléssel látták el, így az italunkat hűvösben és biztonságban szállíthatjuk.

A prémium szeszes italok szállítására szolgáló kistáskát a lehető legnagyobb gondossággal készítették el; az eloxált alumíniumból készült One Bottle Case pontosan egy palack szállítását teszi lehetővé. A bőrből készült fekete fogantyú és címke remek kontrasztot ad a  táska ezüstös külsejének, míg a vintage kialakítású zár biztonságban tartja italunkat a zóvatlan kezek elől.

És ha már minőségi italok:

(Forrás: Rimowa, Uncrate)

ital | rimowa | táska | One Bottle Case

FOLYTASD EZZEL

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Ezek Európa legjobb úti céljai, ha legurítanánk néhány korsó sört

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom