Close
A Rimowa gondoskodott arról, hogy ezentúl biztonságban szállíthassuk a prémium minőségű italainkat

A Rimowa gondoskodott arról, hogy ezentúl biztonságban szállíthassuk a prémium minőségű italainkat

Megalkotta a tökéletes porhüvelyt az italok számára.

Ahogyan egy felsőkategóriás órát nem szokás csak úgy a zsebünkben vagy a hátizsákunk oldalsó zsebében szállítanunk, ha épp nincs a karunkon, úgy egy prémium szeszes italt is vétek a hűtőben tárolni a tegnapi ebéd mellett, vagy a ruhák mellett a bőröndben szállítani. A Rimowa cég One Bottle Case nevű terméke pont ezt a piaci rést igyekszik betölteni.

A párnázott fekete belsőt mikroszálas béléssel látták el, így az italunkat hűvösben és biztonságban szállíthatjuk.

A prémium szeszes italok szállítására szolgáló kistáskát a lehető legnagyobb gondossággal készítették el; az eloxált alumíniumból készült One Bottle Case pontosan egy palack szállítását teszi lehetővé. A bőrből készült fekete fogantyú és címke remek kontrasztot ad a  táska ezüstös külsejének, míg a vintage kialakítású zár biztonságban tartja italunkat a zóvatlan kezek elől.

És ha már minőségi italok:

(Forrás: Rimowa, Uncrate)

One Bottle Case | rimowa | táska | ital

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom