Close
Mutatjuk a világ legdrágább üdülőparadicsomát, ahol 30 millió forintba kerül egy éjszaka

Mutatjuk a világ legdrágább üdülőparadicsomát, ahol 30 millió forintba kerül egy éjszaka

Egy privát szigetet kibérelni sehol sem olcsó mulatság, a legtöbbet azonban a Fülöp-szigeteken kell fizetni. Aki szeretné kiélvezni a Banwa névre keresztelt sziget adottságait, annak példátlanul mélyen kell a zsebbe nyúlnia. De vajon mit kapunk cserébe?

Az üdülőhely honlapján azt ígérik, egy saját világot. Egy olyan tökéletes világot, ahol megállt az idő, ahol eggyé válhatunk a természettel, ahol végtelen kényeztetés vár, és minden egyes pillanat egyénre szabott. A megdöbbentő az egészben, hogy a képeket elnézve mindezt nem is érezzük túlzásnak.

Ez a hathektáros privát sziget kizárólag helikopterrel vagy hidroplánnal közelíthető meg, nagyjából kétórányira fekszik a Fülöp-szigetek fővárosától, Manilától.

A paradicsomi helyszínen különböző méretű villák sorakoznak, ám a mérettől függetlenül tartozik hozzájuk medence és pezsgőfürdő is, a panoráma pedig mindenhonnan elképesztő.

A legkisebb villában csupán egy hálószoba található, míg a legnagyobb ingatlanban négy háló, köztük egy elnöki lakosztály is helyet kapott. Összesen negyvennyolc ember számára jelenthet tökéletes nyaralóhelyet ez a sziget.

Hogy a vendégeknek ne legyen gondjuk semmire, profi szakácsok dolgoznak a helyszínen, akik a helyben termelt zöldségekből és a tengerből fogott halakból főzik meg az ínycsiklandó fogásokat. Ezen az üdülőhelyen még saját mézet is készítenek, a borlapon pedig igazi kuriózumnak számító különlegességek szerepelnek.

Ha a páratlan étel- és italkínálat nem jelentene elég kényeztetést, a vendégek korlátlan mennyiségben vehetik igénybe a különböző wellness-kezeléseket, emellett lehetőség van búvárkodásra, vitorlázásra, lehet kajakozni, teniszezni és jógázni is. Egy helyi szakember igény esetén előadást tart a sziget környékén élő állatvilágról, beleértve az olyan védett fajokat, mint például a cserepesteknős.

Mindezért cserébe 100 ezer dollárt (29 millió forint) kell kifizetni éjszakánként. Ha ezt az összeget elosztjuk negyvennyolc felé, az még úgy is 600 ezer forint. Ha a pénz nem jelent akadályt, érdemes egy pillantást vetni a Banwa honlapjára.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Banwa Privat Island)

privát sziget | paradicsom | tengerpart | legdrágább | nyaralás

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram