Close
Mutatjuk a világ legdrágább üdülőparadicsomát, ahol 30 millió forintba kerül egy éjszaka

Mutatjuk a világ legdrágább üdülőparadicsomát, ahol 30 millió forintba kerül egy éjszaka

Egy privát szigetet kibérelni sehol sem olcsó mulatság, a legtöbbet azonban a Fülöp-szigeteken kell fizetni. Aki szeretné kiélvezni a Banwa névre keresztelt sziget adottságait, annak példátlanul mélyen kell a zsebbe nyúlnia. De vajon mit kapunk cserébe?

Az üdülőhely honlapján azt ígérik, egy saját világot. Egy olyan tökéletes világot, ahol megállt az idő, ahol eggyé válhatunk a természettel, ahol végtelen kényeztetés vár, és minden egyes pillanat egyénre szabott. A megdöbbentő az egészben, hogy a képeket elnézve mindezt nem is érezzük túlzásnak.

Ez a hathektáros privát sziget kizárólag helikopterrel vagy hidroplánnal közelíthető meg, nagyjából kétórányira fekszik a Fülöp-szigetek fővárosától, Manilától.

A paradicsomi helyszínen különböző méretű villák sorakoznak, ám a mérettől függetlenül tartozik hozzájuk medence és pezsgőfürdő is, a panoráma pedig mindenhonnan elképesztő.

A legkisebb villában csupán egy hálószoba található, míg a legnagyobb ingatlanban négy háló, köztük egy elnöki lakosztály is helyet kapott. Összesen negyvennyolc ember számára jelenthet tökéletes nyaralóhelyet ez a sziget.

Hogy a vendégeknek ne legyen gondjuk semmire, profi szakácsok dolgoznak a helyszínen, akik a helyben termelt zöldségekből és a tengerből fogott halakból főzik meg az ínycsiklandó fogásokat. Ezen az üdülőhelyen még saját mézet is készítenek, a borlapon pedig igazi kuriózumnak számító különlegességek szerepelnek.

Ha a páratlan étel- és italkínálat nem jelentene elég kényeztetést, a vendégek korlátlan mennyiségben vehetik igénybe a különböző wellness-kezeléseket, emellett lehetőség van búvárkodásra, vitorlázásra, lehet kajakozni, teniszezni és jógázni is. Egy helyi szakember igény esetén előadást tart a sziget környékén élő állatvilágról, beleértve az olyan védett fajokat, mint például a cserepesteknős.

Mindezért cserébe 100 ezer dollárt (29 millió forint) kell kifizetni éjszakánként. Ha ezt az összeget elosztjuk negyvennyolc felé, az még úgy is 600 ezer forint. Ha a pénz nem jelent akadályt, érdemes egy pillantást vetni a Banwa honlapjára.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Banwa Privat Island)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom