Close
Ez a cég azért fizetne neked, hogy luxusotthonokat értékelj

Ez a cég azért fizetne neked, hogy luxusotthonokat értékelj

Elég szomorú, hogy manapság a fiatalok nagy százaléka a mi leszel, ha nagy leszel kérdésre azonnal rávágja, hogy influenszer. Pedig akár azt is felelhetnék, hogy Michelin-inspektor, Tesla-tesztvezető vagy luxusotthon-tesztelő. Az utóbbi vágyak akár teljesülhetnek is, ha most jelentkezünk az angol Hush Hush felhívására. Hivatásos magasélet-felülvizsgálókat keresnek a világ minden tájáról, egyhetes tesztelésért kétezer font jár a szerencsés leendő kollégának. 

Képzeljük csak el: januárban Floridában, februárban Toszkánában, márciusban Párizsban, áprilisban San Franciscóban töltünk egy-egy hetet. Ahelyett, hogy futottak még kategóriás hostelekben, kétes Airbnb-szállásokon vagy túlárazott hotelekben virradna ránk a reggel, a legnagyobb luxusban történne mindez. Két-három-négyszáz négyzetméteres villákban, loftlakásokban, óceánparti luxusbungallókban, netán több emeletes bérházakban.

Mindezért pedig egy árva fillért sem kell fizetni, sőt, a mi bankszámlánkra érkezik minden egyes tartózodás után kétezer font.

A Hush Hush a felső tízezer szolgáltatója: a Hermés retikültől a Boeing luxusrepülőkig mindent eladnak. A halandóknak megfizethetetlen cikkek mellett természetesen az ingatlanok sem maradhatnak ki a szórásból, a világ minden tájáról kínálnak őrületesen drága és minden földi jóval ellátott otthonokat. Buenos Airestől Kiotóig.

Legújabb álláshirdetésük akár átverésnek is tűnhet, de nem az, hiszen komolyan keresik az embereiket (öt-tíz főt), akik majd időről időre letesztelik és kellemes beszámolót írnak az ingatlanokhoz.

Ez egy részmunkaidős elfoglaltság, de azt írják, akár 52 ezer fontos éves jövedelemre is szert tehetünk luxusotthon-tesztelőként.

Egy-egy tesztelés után annyi csak a feladat, hogy öt napon belül kész kell lenni a nyolcszáz szóból álló beszámolónak, ami aztán a honlapon hívogatja a vásárlókat. Akik valószínűleg leginkább milliárdosok, filmsztárok, rejtőzködő üzletemberek.

Nem árt tehát, ha a pályázó némileg konyít az ingatlanos szakmához, remekül foglalmaz, van szépérzéke, és mindenekelőtt rugalmas, hiszen lesz olyan időszak, hogy folyamatosan utazik majd. Luxusotthonból luxusotthonba.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Így néz ki a Google új campusa, amelyet a BIG és a Heatherwick Studio tervezett
Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom