Close
Micéliumból alkották újra az Adidas ikonikus modelljét

Micéliumból alkották újra az Adidas ikonikus modelljét

Az Adidas ikonikus, Stan Smith nevű modelljét gomba alapú anyagszerkezetből, Mylóból is újraalkották.

A Mylót micéliumból, azaz a föld alatt található gombafonalakból készítik, és mindössze két hét szükséges az előállításához.

Az újragondolt Stan Smith Mylo kifejlesztéséhez szükség volt az innovatív anyagokban jártas biotechnikai cég , a Bolt Threads közreműködésére.

A végeredmény szinte megszólalásig hasonlít az állati eredetű bőrre,

ezért egyre több tervezőnek nyeri el a tetszését a bőr fenntartható, vegán változata, amelynek az alkalmazásával az Adidas is fontos lépéseket tesz egy környezettudatosabb cégpolitika irányába.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Designboom, Hypeandhyper)

FOLYTASD EZZEL
Olyan zoknikkal tisztelegnek a Monty Python előtt, hogy a döglött papagáj adja a másikat
Limitált kiadású, elegáns és karakteres szemüvegkeretet alkotott Schiffer Miklós és a Tipton
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom