Close
Az Airbnb egy olasz faluba küld négy embert a nyárra, és minden költségüket állja

Az Airbnb egy olasz faluba küld négy embert a nyárra, és minden költségüket állja

Film- és meseszerűen hangzik, de igaz: olyan lehetőséget ajánl az Airbnb, amiről alighanem mindannyian álmodozunk, négy szerencsés ugyanis három hónapot tölthet el egy csodaszép dél-olaszországi kis faluban, hogy elsajátítsák a nyelvet és a helyi kultúrát.

Az olasz álom a mindössze háromszáz lakosú Grottoléban válhat valóra. A program négy önkéntest keres, akik egy teljes nyárra beköltöznek a festői talján faluba, hogy aztán ideiglenes lakcímkártyával a zsebükben teljesen új életet kezdjenek, és a helyi kultúra nagykövetei legyenek.

A grottoleiek szívélyes vendéglátóként örömmel fogadják a jelentkezőket az otthonaikban, és mindenben támogatják őket. Az új lakók megtanulhatnak többek között olívaolajat készíteni, segíthetnek a betakarításban vagy a kerti munkákban, nem beszélve a konyhai feladatokról – tehát első kézből tapasztalhatják meg az olaszországi vidéki élet szépségeit.

Február 17-éig lehet jelentkezni az álomnyaralásra a program honlapján, ahol a tizennyolcadik életévét betöltött, érvényes útlevéllel és kiváló angol nyelvtudással rendelkező pályázónak több kérdést megválaszolva kell bizonyítania rátermettségét a feladatra. De még ez sem elég, mert sajnos kizárólag az alábbi országok állampolgárai vehetnek részt a küldetésben: USA, Mexikó, Argentína (Mendoza tartomány kivételével), Olaszország, Egyesült Királyság, Írország, Németország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Hollandia, Ausztrália, India és Japán.

A többkörös interjúkat követően a harmincfősre szűkített mezőnyből március végén választják ki a négy nyertest, akiknek minden költségét az Airbnb állja a június 1. és augusztus 30. közötti vakációra.

(Fotók: Italiansabbatical.com)

FOLYTASD EZZEL
Vállalkozók tiltakoznak az oltási igazolás ellen Montenegróban
Bréking: megnyitja határait Amerika!
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom