Close
Mindig is arról álmodtál, hogy saját stadionod legyen? Az Airbnb-n most kipróbálhatod

Mindig is arról álmodtál, hogy saját stadionod legyen? Az Airbnb-n most kipróbálhatod

A floridai Pensacola csapata, a Blue Wahoos várja otthonába a baseballrajongókat éjszakánként 5143 dollárért (majdnem kétmillió forintért).

Ezért a pénzért a bérlők használhatják a pályát, a gyakorlóketrecet és a nemrég felújított klubházat, valamint a két francia- és négy emeletes ággyal berendezett hálószobát.

A vendégek baseballfelszerelést kapnak, ha játszani támadna kedvük, de akár piknikezhetnek is a pályán, a kevésbé sportos alkatúak pedig elnyúlhatnak a kanapén, tévézhetnek vagy ping-pongozhatnak.

A stadion már korábban, 2020-ban is fenn volt a platformon, de akkor még csak 1500 dollárba került egy éjszaka.

Amikor a vendégek megérkeznek, körbevezetik őket a stadionban, ahol a tartózkodás alatt végig jelen lesz az épület személyzetének tagja is.

A 2012-ben épült, ötezer fő befogadására alkalmas stadion a legkisebb a Double-A Southern League-ben, de így megvan az az előnye, hogy a szurkolók közelebb ülhetnek a pályához.

Az Airbnb-n igazán nincs hiány a legkülönfélébb igényeket kielégítő szállásokból, akadnak igazán különleges bérlemények, de kissé talán túlárazott opciók is.

(Forrás: Smithsonian Magazine, képek: Airbnb)

Florida | stadion | airbnb | baseball

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram