Close
Ajándékok saját kezűleg? A szívnek mindig a legkedvesebbek!

Ajándékok saját kezűleg? A szívnek mindig a legkedvesebbek!

Ezerszer megfogadtad már, hogy ha legközelebb szülinapra, névnapra, esetleg házassági évfordulóra kerül a sor, akkor nem állsz be a sorba, hogy a tucatajándék-ötletek közül merítve olyat adj, ami minden, csak nem személyre szóló?

Elég volt a ciki pénzes borítékokból? Szeretnéd igazán emlékezetessé tenni a nagymama 80. szülinapját vagy épp a szüleid 50. házassági évfordulóját? Nem csak az ajándékokon jár az agyad, de szeretnéd megadni az ünneplés módját is?

Ha benned ilyen szándék motoszkál, akkor a Papelito segítségével valóra is válthatod a terveid. Nyakunkon vannak a hűvös őszi és téli esték, amik tökéletes alkalmakat jelentenek az ajándékok elkészítésére, az ünnepek megtervezésére.

Őszi teendők listája

Készíthetsz egy tervtáblát, amelyben megjelölsz minden fontos dátumot, hogy mikor, kit és milyen alkalomból ünnepeltek. Már ennek a naptárnak az elkészítése is mennyi örömmel fog járni, hiszen megannyi kellemes emlék és élmény felidéződik majd benned az ünneplendő családtagok kapcsán!

Emellé odabiggysztheted a saját ajándékötletedet, de számtalan olyan weboldal van, ahol egyedi, DIY (do-it-yourself, csináld magad) ajándékok egész arzenálja vár, csak győzz válogatni.

Ha megvan a kinek, mikor és mit, akkor már csak az alapanyagokat kell hozzá beszerezni.

Soha nem jártál még ilyen közel ahhoz, hogy saját kezűleg készített ajándékokkal kápráztasd el a szeretteid? Jó úton haladsz, most már ne térj le róla!

Bevásárlólista

Ha kész vagy az ötletbörzével, és összeírtad, hogy mire van szükséged hozzá, akkor indulj virtuális beszerzőkörútra!

Fafeliratok, díszíthető és festhető alapok, dekorcsomagok és rizspapírok széles választéka biztosítja, hogy alkalomhoz illően egyedit alkothass.

Sőt, a Papelito gondoskodik a családi ünnepek dekorációjáról is: tortacsipkék, tűzijátékok, lampionok, girlandok, lufik és papírtányérok egész sora vár arra, hogy emelje családi ünnepségetek fényét!

Légy felkészült, gondoskodj mindenről jó előre, hogy egyetlen ünnep se legyen többé stresszforrás, kizárólag örömforrás!

Boldog ünnepek

Minden családban megvan az az ember, aki összefogja a közelebbi és távolabbi rokonokat, aki a szíve és motorja az egész családnak, aki megszervezi és lebonyolítja a nagy közös ünnepléseket.

Ha nálatok te vagy az ünnepfelelős, akkor engedd meg, hogy a minőségi termékeket forgalmazó webáruház a segítségedre legyen ebben a nemes küldetésben! Nincs is annál szebb, mint amikor a szeretteidnek szerzel örök életre szóló élményt egy-egy boldog családi összejövetellel és ajándékozással!

Mert történjen bármi, a szürke hétköznapokat is mindig megszínesíti és megfűszerezi egy-egy jól sikerült, szeretetteljes és vidám hangulatú családi ünnep emléke! Legyen belőle sok, gondoskodj róla, és a családod hálás lesz neked ezért! Készen állsz az örömszerző küldetés teljesítésére?

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Különleges kapcsolók és dugaljak nyomában

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram