Close
Akár börtönbe is kerülhetnek a szabályszegő utasok Amerikában

Akár börtönbe is kerülhetnek a szabályszegő utasok Amerikában

Jelentős szankciókat kénytelenek bevezetni a légi közlekedésben.

A Szövetségi Légiügyi Hivatal (FAA) rendelete értelmében a repülőgépeken súlyos vétséget elkövetőkre drasztikus büntetés vár, ami 35 ezer dollárig terjedő bírság, vagy rosszabb esetben börtön is lehet.

Steve Dickson, az FAA egyik vezetője szerint minderre azért van szükség, mert az utóbbi időben már nemcsak a maszkivselést megtagadókkal akadtak gondok a gépeken, hanem megsokszorozódott a fenyegetéssel vagy erőszakos viselkedéssel járó, a washingtoni eseményekhez köthető fedélzeti rendbontások száma is, melyek zavarták a járatok működését.

Ennek következtében március 30-ig nem lesznek figyelmeztetések, hanem a balhézó utasokkal szemben zéró toleranciát hirdetnek, a vétkezők pedig azonnali büntetésre számíthatnak.

A United Airlinesnál csak az elmúlt héten hatvan utast tiltottak le a járatokról a maszkviselési szabályzat megsértése miatt, ami jóval magasabb a korábbi átlaghoz képest.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: ABC News, fotók: Unsplash, Pixabay)

 

FOLYTASD EZZEL
Ez az a téli sport, amitől boldog leszel – Elképesztő élményekkel várnak az osztrák síterepek
Diszkriminatív? Csak az oltatlanokra vonatkoznak azok a kijárási korlátozások, amelyeket most vezet be Románia
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom