Close
Négykezes vacsorákat szervez a Textúra Étterem: Sárközi Ákos barátaival együtt főz

Négykezes vacsorákat szervez a Textúra Étterem: Sárközi Ákos barátaival együtt főz

Júliusban egy rendhagyó vacsorasorozattal jelentkezik a Textúra Étterem. Sárközi Ákos konyhafőnök barátait invitálta meg, hogy egy négyfogásos menüsorban két fogást ő, kettőt aktuális vendége készítsen el az arra fogékony ínyenceknek. 

Négy héten keresztül négy meghívottal alkotnak majd, illetve összesen öttel, mert egy duó is érkezik a Sas utcai étterembe. A pontos programot már közzé is tették. Július 9-én Rácz Jenő, 14-én Wolf András, 21-én Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd, míg 28-án Bicsár Attila is idegenben főz majd.

Bár ez téves kijelentés, mivel ismeretlenről szó sincs, hiszen mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak Sárközivel. Ezért is lett a rendezvénysorozat neve “Ákos és barátai”.

Az esték 19 órakor kezdődnek majd, és négyfogásos menüsorra kell számítani, korlátlan vízfogyaszással és kávéval. Izgalmas, soha vissza nem térő gasztronómiai program, a szakma fontos hazai szereplőivel.

Bővebb információ, részletek a Textúra honlapján.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Textúra, Textúra-Facebook)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom