Close
Ha ez a nyeremény sem motivál több mozgásra, akkor semmi

Ha ez a nyeremény sem motivál több mozgásra, akkor semmi

Lassan eltelt egy hónap a hivatalos újévi fogadalomtételek óta, és jó eséllyel sokan vannak már olyanok, akik elengedték ezt az egész témát, és nem ragaszkodnak a 2020-as vállalásukhoz. Nekik és a még versenyben lévőknek találtunk egy kis ösztönzést

A Holland America Line nevű utazásszervező cég és a Daily Burn fitnesztársaság azokat próbálja egy nyereménnyel motiválni, akik egészségesebb életmódra váltva indították az esztendőt.

Méghozzá egy hétnapos alaszkai körutazással!

A Holland America Line az alaszkai hajóutakat tekintve abszolút piacvezetőnek számít. Az általuk szervezett kirándulásokon nem csupán a lenyűgöző tájban, a fenséges látványt nyújtó gleccserekben és a vadvilágban lehet gyönyörködni, hanem a prémium útjaikon szuperegészséges gurméfogásokat szolgálnak fel, az utasok minden igényt kielégítő edzőtermet használhatnak, hogy aztán kényeztető gyógyfürdőkben lazítsanak. A szárazföldi megállók során pedig igazi kalandokat élhetnek át a hegymásztástól kezdve a kajakozáson át a drótkötélpályás csúszásig.

Exercise for Alaskan Adventure a nyereményjáték neve, melyen bárki részt vehet, aki regisztrál a Daily Burn oldalán, és benevez a hatvanhat napos kihívásra.

Azért pont ennyire, mert a társaság szerint hatvanhat napig kell rendszeresen űznünk valamit, hogy az már szokássá váljon.

A jelentkezők az ingyenes belépést követően edzésterveket kapnak (maximum napi három feladattal), melyeket aztán becsülettel teljesíteniük kell, illetve megfelelő hashtageket használva megosztani az aktivitást a közösségi médiában.

A kihívás január 22-től március 27-ig tart. Az április folyamán véletlenszerűen kiválasztott nyertes természetesen vihet magával plusz egy főt az alaszkai kalandra. Több szempontból is érdemes tehát belevágni: egyrészt a saját egészségünk miatt, másrészt hajós kiránduláson lehet a legjobban megfigyelni Alaszka csodálatos világát, kiváltképp a gleccsereket.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

egészség | fogadalom | alaszka | edzés | túra

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom