Close
30 millió forintot ad valakinek a Prana, ha otthagyja a munkáját és megvalósítja az álmait

30 millió forintot ad valakinek a Prana, ha otthagyja a munkáját és megvalósítja az álmait

A világhírű cég segít az újrakezdésben és az évtizedes álmok beteljesítésében.

Mielőtt azonban nekikezdenénk a felmondó e-mail első sorainak, és titokban átadnánk a padtársunknak a céges búcsúztatónkra meghívandó kollégák nevét tartalmazó listát, nem árt tudni, hogy a lehetőség kizárólag amerikai állampolgároknak szól.

A fenntarthatóságra törekvő ruházati márka, a Prana vezetőinek fejéből pattant ki ez a kétségkívül nem mindennapi ajánlat, amellyel csupán egy szerencsés élhet. A cégnél tisztában vannak vele, hogy a személyes fejlődés sokszor komfortzónán kívül esik, illetve néha csak egy kis bátorítás kell, hogy bele merjünk vágni valami egészen másba. Ezért a projekthez olyasvalakit keresnek, aki elég merész ahhoz, hogy megtegye a vélhetően az egész éltetét megváltoztató lépést. A Prana százezer dollár kezdőtőkét biztosít az elinduláshoz.

És hogy mit kell ezért tenni? Mindössze egy háromperces videót készíteni, melyben a jelölt részletesen mesél a jelenlegi munkájáról, és aztán természetesen arról, pontosan mihez kezdene a Pranától kapott pénzzel.

Persze nem árt a kisfilmet szenvedéllyel gazdagon illusztrálva felvenni: ha például filmrendező szeretne lenni a jelölt, mutassa be valamelyik alkotását, ha pedig mondjuk szakács, prezentáljon egy különleges fogást. Szerencsére azért nem muszáj mindent egy lapra feltennie a jelentkezőnek, tehát csupán akkor kell feladnia a jelenlegi munkáját, ha megnyerte a versenyt.

Az egyetlen győztest egy Pranát képviselő testület választja ki, melynek tagjai a pályázó szenvedélye, merészsége, eredetisége, személyisége és persze ötletének minősége alapján döntenek valamikor október közepén. A kiválasztott havi részletekben kapja majd a támogatást, és bizonyos időközönként videóriportban kell beszámolnia arról, hol tart élete álmának megvalósításában. A kizárólag 21. életévet betöltött amerikai állampolgároknak kiírt pályázatra szeptember 16-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom