Close
30 millió forintot ad valakinek a Prana, ha otthagyja a munkáját és megvalósítja az álmait

30 millió forintot ad valakinek a Prana, ha otthagyja a munkáját és megvalósítja az álmait

A világhírű cég segít az újrakezdésben és az évtizedes álmok beteljesítésében.

Mielőtt azonban nekikezdenénk a felmondó e-mail első sorainak, és titokban átadnánk a padtársunknak a céges búcsúztatónkra meghívandó kollégák nevét tartalmazó listát, nem árt tudni, hogy a lehetőség kizárólag amerikai állampolgároknak szól.

A fenntarthatóságra törekvő ruházati márka, a Prana vezetőinek fejéből pattant ki ez a kétségkívül nem mindennapi ajánlat, amellyel csupán egy szerencsés élhet. A cégnél tisztában vannak vele, hogy a személyes fejlődés sokszor komfortzónán kívül esik, illetve néha csak egy kis bátorítás kell, hogy bele merjünk vágni valami egészen másba. Ezért a projekthez olyasvalakit keresnek, aki elég merész ahhoz, hogy megtegye a vélhetően az egész éltetét megváltoztató lépést. A Prana százezer dollár kezdőtőkét biztosít az elinduláshoz.

És hogy mit kell ezért tenni? Mindössze egy háromperces videót készíteni, melyben a jelölt részletesen mesél a jelenlegi munkájáról, és aztán természetesen arról, pontosan mihez kezdene a Pranától kapott pénzzel.

Persze nem árt a kisfilmet szenvedéllyel gazdagon illusztrálva felvenni: ha például filmrendező szeretne lenni a jelölt, mutassa be valamelyik alkotását, ha pedig mondjuk szakács, prezentáljon egy különleges fogást. Szerencsére azért nem muszáj mindent egy lapra feltennie a jelentkezőnek, tehát csupán akkor kell feladnia a jelenlegi munkáját, ha megnyerte a versenyt.

Az egyetlen győztest egy Pranát képviselő testület választja ki, melynek tagjai a pályázó szenvedélye, merészsége, eredetisége, személyisége és persze ötletének minősége alapján döntenek valamikor október közepén. A kiválasztott havi részletekben kapja majd a támogatást, és bizonyos időközönként videóriportban kell beszámolnia arról, hol tart élete álmának megvalósításában. A kizárólag 21. életévet betöltött amerikai állampolgároknak kiírt pályázatra szeptember 16-ig lehet jelentkezni.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom