Álomfizetést kap az, aki lakókocsival utazná körbe Ausztráliát és Új-Zélandot

A nem mindennapi állást hat hónapra nyerheti meg valaki, aki hivatalosan is közösségi médiás nomádként élné fél évig az életét a világ egyik legcsodálatosabb vidékét bebarangolva.

Mindig is szeretettél volna egy lakóautóval keresztülutazni Ausztrálián és Új-Zélandon, de nem volt rá elég pénzed? Akkor ez igazi álommeló a számodra. Egy cég ugyanis egy szerencsés pályázónak lakóautót és havi ötezer új-zélandi dollárnyi (körülbelül 1,2 millió forintnyi) fizetést is ad, emellett költőpénzt is kap az élelmiszerek és az üzemanyag fedezésére, sőt, még a repülőjegyét és a vízumával kapcsolatos költségeket is állják.

Mit kell ezért tenni? Nem sokat.

A Deel könyvelőcég digitális nomádjaként a feladat annyi, hogy a győztes pályázó körbeutazza a két országot, közben pedig megosztja a kalandjait a vállalat közösségi média platformjain.

A pozícióra október 11-ig azok pályázhatnak,

akik legalább három éves tapasztalattal rendelkeznek közösségi média menedzserként, influenszerként vagy terméknagykövetként, kiválóan kommunikálnak szóban és írásban angolul, továbbá van érvényes jogosítványuk és útlevelük. Szintén előny, ha a jelentkezőnek valamilyen különleges kapcsolata van Ausztráliával és/vagy Új-Zélanddal, ami gyakorlatilag bármi lehet a rokoni szálaktól a Gyűrűk Ura iránti rajongásig.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

utazás | uj-zeland | álommunka | ausztrália | digitális nomád

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom