Close
Álomfizetést kap az, aki lakókocsival utazná körbe Ausztráliát és Új-Zélandot

Álomfizetést kap az, aki lakókocsival utazná körbe Ausztráliát és Új-Zélandot

A nem mindennapi állást hat hónapra nyerheti meg valaki, aki hivatalosan is közösségi médiás nomádként élné fél évig az életét a világ egyik legcsodálatosabb vidékét bebarangolva.

Mindig is szeretettél volna egy lakóautóval keresztülutazni Ausztrálián és Új-Zélandon, de nem volt rá elég pénzed? Akkor ez igazi álommeló a számodra. Egy cég ugyanis egy szerencsés pályázónak lakóautót és havi ötezer új-zélandi dollárnyi (körülbelül 1,2 millió forintnyi) fizetést is ad, emellett költőpénzt is kap az élelmiszerek és az üzemanyag fedezésére, sőt, még a repülőjegyét és a vízumával kapcsolatos költségeket is állják.

Mit kell ezért tenni? Nem sokat.

A Deel könyvelőcég digitális nomádjaként a feladat annyi, hogy a győztes pályázó körbeutazza a két országot, közben pedig megosztja a kalandjait a vállalat közösségi média platformjain.

A pozícióra október 11-ig azok pályázhatnak,

akik legalább három éves tapasztalattal rendelkeznek közösségi média menedzserként, influenszerként vagy terméknagykövetként, kiválóan kommunikálnak szóban és írásban angolul, továbbá van érvényes jogosítványuk és útlevelük. Szintén előny, ha a jelentkezőnek valamilyen különleges kapcsolata van Ausztráliával és/vagy Új-Zélanddal, ami gyakorlatilag bármi lehet a rokoni szálaktól a Gyűrűk Ura iránti rajongásig.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

uj-zeland | ausztrália | utazás | álommunka | digitális nomád

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram