Itt egy munka, ami ugyan nem fizet jól, cserébe életre szóló kalandnak tűnik

Ha valaha is álmodoztunk valamilyen átmeneti munkáról egy világtól elbújt aprócska szigeten, ahol nincs áram, wifi, forró zuhany, a legnagyobb zajt pedig a szél hangjai keltik, itt a lehetőség!

A munkavégzés helye az Atlanti-óceán partján található írországi Great Blasket szigete, a feladat pedig egy szálláshely és egy kávézó üzemeltetése. A munka határozott idejű, április elsejétől október elsejéig tart, a fizetés némi pénz mellett ingyen koszt és kvártély. Plusz juttatásként még pazar kilátással csalogatnak Írország legnyugatibb pontjára.

Intenzív és kemény munka vár a pozícióra jelentkezőkre, cserébe megkaphatják a meglehetősen minimalista vissza az alapokhoz jellegű életérzést kályhával, kandallóval, vadvilággal és a természet közelségével. A hirdetés szerint a pályázóknak (merthogy két embert keresnek, ideálisan egy párt vagy két barátot) barátságosnak, kezdeményezőnek és kommunikatívnak kell lenniük.

Három házra kell ügyelni, illetve teát, kávét és uzsonnát felszolgálni a maximum huszonegy vendégnek.

A hely nincs teljesen elvágva a civilizációtól és a modern eszközöktől: szélturbinák segítségével minimális mennyiségű áramot termelnek legalább a telefonok feltöltéséhez.

Tavaly egy pár, bizonyos Lesley Kehoe és Gordon Bond dolgozott ott gondnokként, akik egyszer az életben lehetőségnek fogták fel az állást, és feladták miatta a dublini munkájukat. Fantasztikus élményként írták le a Great Blasketen eltöltött majd fél évet.

A hírek szerint egyébként hatalmas az érdeklődés a munka iránt, további információkat e-mailen lehet kérni.

Ez is érdekelhet:

Mutatunk nyolc, végtelenül romantikus francia kisvárost

Párizs után szabadon: ha Franciaországban jártok, ne csak az Eiffel-torony lábánál romantikázzatok. A következő kis települések közül is keressetek fel legalább egyet.

(Fotók: Getty Images)

vadvilág | írország | szállás | üzemeltetés | offline

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom