Close
Itt egy munka, ami ugyan nem fizet jól, cserébe életre szóló kalandnak tűnik

Itt egy munka, ami ugyan nem fizet jól, cserébe életre szóló kalandnak tűnik

Ha valaha is álmodoztunk valamilyen átmeneti munkáról egy világtól elbújt aprócska szigeten, ahol nincs áram, wifi, forró zuhany, a legnagyobb zajt pedig a szél hangjai keltik, itt a lehetőség!

A munkavégzés helye az Atlanti-óceán partján található írországi Great Blasket szigete, a feladat pedig egy szálláshely és egy kávézó üzemeltetése. A munka határozott idejű, április elsejétől október elsejéig tart, a fizetés némi pénz mellett ingyen koszt és kvártély. Plusz juttatásként még pazar kilátással csalogatnak Írország legnyugatibb pontjára.

Intenzív és kemény munka vár a pozícióra jelentkezőkre, cserébe megkaphatják a meglehetősen minimalista vissza az alapokhoz jellegű életérzést kályhával, kandallóval, vadvilággal és a természet közelségével. A hirdetés szerint a pályázóknak (merthogy két embert keresnek, ideálisan egy párt vagy két barátot) barátságosnak, kezdeményezőnek és kommunikatívnak kell lenniük.

Három házra kell ügyelni, illetve teát, kávét és uzsonnát felszolgálni a maximum huszonegy vendégnek.

A hely nincs teljesen elvágva a civilizációtól és a modern eszközöktől: szélturbinák segítségével minimális mennyiségű áramot termelnek legalább a telefonok feltöltéséhez.

Tavaly egy pár, bizonyos Lesley Kehoe és Gordon Bond dolgozott ott gondnokként, akik egyszer az életben lehetőségnek fogták fel az állást, és feladták miatta a dublini munkájukat. Fantasztikus élményként írták le a Great Blasketen eltöltött majd fél évet.

A hírek szerint egyébként hatalmas az érdeklődés a munka iránt, további információkat e-mailen lehet kérni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

írország | offline | fogadó | Great Blasket | szállás

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram