Close
Amerika elérhetőbb lesz, mint valaha

Amerika elérhetőbb lesz, mint valaha

Európa legtöbbet díjazott és az egyik legkedveltebb low-fare légitársasága, a Norwegian Air 2020-tól szorosan együttműködik a JetBlue-val, amely Amerikában hasonlóan népszerű, belföldi járatokat indító társaság. Ez azt jelenti, hogy még több géppel, még több úti célt, még jobb áron ajánlanak utasaiknak, és újabb városokat, régiókat is érintenek majd. Az új utakat 2020 első negyedévétől lehet majd foglalni, és 2020 nyarától már el is indulnak a közös járatok. 

Szerencsére már nem ritka, hogy Budapestről is kedvező áron utazhatunk a tengerentúlra, de jócskán rá kell feszülni a repjegyfigyelésre egy jobb ajánlat érdekében. Sokszor jobban megéri a három itthon futtatott fapadossal nekiindulni egy nyugatabbra fekvő városnak, és onnan elérni az óceán túlpartját.

A minap a Norwegian bejelentette, hogy 2020-tól szorosan együttműködnek a JetBlue-val, így meg több tengerentúli járatot tudnak indítani, sőt, egy átszállásos megoldással nyitnak a Karib-térség és Dél-Amerika általuk még nem repült városai felé is.

New York, Boston és Fort Lauderdale még fontosabb bázissá válik.

“A JetBlue a legnagyobb olyan légitársaság, amely jelen van a kulcsfontosságú úti céljainkon, mint például New York JFK, Boston, vagy Fort Lauderdale. Ezzel a bővítéssel az Atlanti-óceán mindkét partjáról induló utasoknak kedvezhetünk, ráadásul elérhetőbbé válik Latin-Amerika és a csodás Karib-térség is. Nem utolsósorban pedig a világ két legjobban elismert low-cost társasága működik együtt” – mondta Geir Karlsen, a Norwegian első embere.

Turisztikailag is fontos lépés ez, főleg Európának, hiszen a kontinensen belüli kisebb tőkével rendelkező wonderlust-generáción felül sok amerikai jöhet hozzánk vakációzni, akár több hétre is, valós felfedezési szándékkal, a két éjszakás, gyors, és aligha a helyi turizmusba invesztáló európai fiatalok mellett. Nekünk pedig egyre elérhetőbb lesz Amerika!

(Fotók: Unsplash, Norwegian.com)

FOLYTASD EZZEL
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Még egy országgal állapodtunk meg arról, hogy bármilyen oltással utazhatunk hozzájuk
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom