Close
Amerika elérhetőbb lesz, mint valaha

Amerika elérhetőbb lesz, mint valaha

Európa legtöbbet díjazott és az egyik legkedveltebb low-fare légitársasága, a Norwegian Air 2020-tól szorosan együttműködik a JetBlue-val, amely Amerikában hasonlóan népszerű, belföldi járatokat indító társaság. Ez azt jelenti, hogy még több géppel, még több úti célt, még jobb áron ajánlanak utasaiknak, és újabb városokat, régiókat is érintenek majd. Az új utakat 2020 első negyedévétől lehet majd foglalni, és 2020 nyarától már el is indulnak a közös járatok. 

Szerencsére már nem ritka, hogy Budapestről is kedvező áron utazhatunk a tengerentúlra, de jócskán rá kell feszülni a repjegyfigyelésre egy jobb ajánlat érdekében. Sokszor jobban megéri a három itthon futtatott fapadossal nekiindulni egy nyugatabbra fekvő városnak, és onnan elérni az óceán túlpartját.

A minap a Norwegian bejelentette, hogy 2020-tól szorosan együttműködnek a JetBlue-val, így meg több tengerentúli járatot tudnak indítani, sőt, egy átszállásos megoldással nyitnak a Karib-térség és Dél-Amerika általuk még nem repült városai felé is.

New York, Boston és Fort Lauderdale még fontosabb bázissá válik.

“A JetBlue a legnagyobb olyan légitársaság, amely jelen van a kulcsfontosságú úti céljainkon, mint például New York JFK, Boston, vagy Fort Lauderdale. Ezzel a bővítéssel az Atlanti-óceán mindkét partjáról induló utasoknak kedvezhetünk, ráadásul elérhetőbbé válik Latin-Amerika és a csodás Karib-térség is. Nem utolsósorban pedig a világ két legjobban elismert low-cost társasága működik együtt” – mondta Geir Karlsen, a Norwegian első embere.

Turisztikailag is fontos lépés ez, főleg Európának, hiszen a kontinensen belüli kisebb tőkével rendelkező wonderlust-generáción felül sok amerikai jöhet hozzánk vakációzni, akár több hétre is, valós felfedezési szándékkal, a két éjszakás, gyors, és aligha a helyi turizmusba invesztáló európai fiatalok mellett. Nekünk pedig egyre elérhetőbb lesz Amerika!

(Fotók: Unsplash, Norwegian.com)

jet blue | tengerentúli utazás | new york | norwegian | low cost

FOLYTASD EZZEL

Ezek a leginstagramosabb helyek a Közel-Keleten

Nagyon berágtak a gazdák a repceföldeken fotózkodó influenszerekre Ausztráliában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram