Close
Amerika elérhetőbb lesz, mint valaha

Amerika elérhetőbb lesz, mint valaha

Európa legtöbbet díjazott és az egyik legkedveltebb low-fare légitársasága, a Norwegian Air 2020-tól szorosan együttműködik a JetBlue-val, amely Amerikában hasonlóan népszerű, belföldi járatokat indító társaság. Ez azt jelenti, hogy még több géppel, még több úti célt, még jobb áron ajánlanak utasaiknak, és újabb városokat, régiókat is érintenek majd. Az új utakat 2020 első negyedévétől lehet majd foglalni, és 2020 nyarától már el is indulnak a közös járatok. 

Szerencsére már nem ritka, hogy Budapestről is kedvező áron utazhatunk a tengerentúlra, de jócskán rá kell feszülni a repjegyfigyelésre egy jobb ajánlat érdekében. Sokszor jobban megéri a három itthon futtatott fapadossal nekiindulni egy nyugatabbra fekvő városnak, és onnan elérni az óceán túlpartját.

A minap a Norwegian bejelentette, hogy 2020-tól szorosan együttműködnek a JetBlue-val, így meg több tengerentúli járatot tudnak indítani, sőt, egy átszállásos megoldással nyitnak a Karib-térség és Dél-Amerika általuk még nem repült városai felé is.

New York, Boston és Fort Lauderdale még fontosabb bázissá válik.

„A JetBlue a legnagyobb olyan légitársaság, amely jelen van a kulcsfontosságú úti céljainkon, mint például New York JFK, Boston, vagy Fort Lauderdale. Ezzel a bővítéssel az Atlanti-óceán mindkét partjáról induló utasoknak kedvezhetünk, ráadásul elérhetőbbé válik Latin-Amerika és a csodás Karib-térség is. Nem utolsósorban pedig a világ két legjobban elismert low-cost társasága működik együtt” – mondta Geir Karlsen, a Norwegian első embere.

Turisztikailag is fontos lépés ez, főleg Európának, hiszen a kontinensen belüli kisebb tőkével rendelkező wonderlust-generáción felül sok amerikai jöhet hozzánk vakációzni, akár több hétre is, valós felfedezési szándékkal, a két éjszakás, gyors, és aligha a helyi turizmusba invesztáló európai fiatalok mellett. Nekünk pedig egyre elérhetőbb lesz Amerika!

(Fotók: Unsplash, Norwegian.com)

new york | tengerentúli utazás | low cost | jet blue | norwegian

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom