Close
Ami a mennyezetről lóg: a függesztett lámpa

Ami a mennyezetről lóg: a függesztett lámpa

Ma már egy lámpa kiválasztása ugyanolyan jelentőséggel bír, mint a legfontosabb bútordaraboké. Míg régen már annak is bőven örült mindenki, ha egy egyszerű lámpabúra védte a villanykörtét, ma már ez nem elegendő.

 

A lámpák velünk élnek

 

A lámpák nem lehetnek másodlagos vagy sokadrangú tényezők. Nem lehetnek, mert a mindennapjaink részeként együtt “élnek” velünk. Használatukkal minden egyszerűbb és gördülékenyebb. Miért? Mert a lámpák:

 

 • Kényelmesebbé teszik az életet
 • Esztétikussá teszik az otthonod megjelenését
 • Egyediséget adnak a lakásodnak
 • Hatékonyabbá teszik a munkavégzést
 • Dekoratívak
 • Sokféle stílust képviselhetnek, mert lehetnek modernek, klasszikusok, indusztriálisok, romantikusok, de akár vintage hangulatot is teremthetnek

 

A függesztett lámpák világa

 

A LEDLámpaház.hu függesztett lámpáit az otthonodban olyan helyeken helyezheted el, ahol a belmagasság ezt lehetővé teszi. Hol mutatnak a legjobban? Mindenhol, ahol érvényesülni tudnak: a konyhában, étkezőben, nappaliban. Például, ha a konyhában maga a lámpatest az asztal fölött lóg, akkor biztosítani tudja az elvárt fényviszonyokat, de senkit nem fog zavarni. Egyre kell figyelned: a lámpa mindig illeszkedjen az adott helyiség stílusába.

 

Ha sikerül egy designos függesztett lámpát beszerezned, akkor minden hazatérés után gyönyörködhetsz benne. Ráadásul a hozzád érkező vendégek is azonnal otthon fogják érezni magukat. Fontos, hogy a lámpa színének megválasztásakor támpontként az adott helyiség falának vagy a helyiségben lévő bútorok színvilágának megfelelően válassz.

 

A szín megfelelő kiválasztása olyan, mint egy személyiségjegy rólad. A színek, formák, stílusok mindig a személyiségedet tükrözik vissza. Az élénk színek és játékos formák életvidám természetre vallanak, a fekete szín és a klasszikus design a komolyságról árulkodik.

Egyéni ízlés dolga annak eldöntése is, hogy egy- vagy többágú legyen a függesztett lámpa. Talán azt az alapelvet kell ebben az esetben figyelembe venni, hogy a többágú változatokat inkább a nagyobb helyiségekben szokták felszerelni, mert ott jobban tudnak érvényesülni. Képzeld el, miként nézne ki egy apró szobában a terebélyesen elterülő sok-sok fényforrással rendelkező lámpa! Szinte összenyomná a teret.

 

LED a lelke mindennek

Bármilyen lámpatípusról van szó, soha ne felejtsd el a LED technológia verhetetlen előnyeit. Bármennyire is vagy a hagyományok híve, ebben az esetben szakítanod kell velük. Cseréld le az energiazabáló izzókat egyedülálló működési elvvel rendelkező LED fényforrásokra, és élvezd annak az előnyeit nap mint nap. Mire gondolunk? Címszavakban:

 

 • Hosszú élettartam
 • Költséghatékonyság
 • Környezetbarát megoldás
 • Energiatakarékosság
 • Kiváló hőelvezetés
 • Ellenálló képesség a mechanikai hatásokkal szemben
 • Tartósság, időtállóság
 • Minimális karbantartási feladatok
 • Színhőmérséklet állításának lehetősége

 

Ugye mennyi előnye van? A függesztett lámpák LED fényforrással a lehető legjobb megoldást jelenthetik a számodra az otthonodban. Élj a lehetőséggel te is!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

A legjobb életbiztosítás tippek segítenek dönteni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram