Close
Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása

Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása

Amy Schumer 15 millió dollárt, azaz nagyjából 5,4 milliárd forintot érő New York-i tetőtéri penthouse-a eladósorba került.

Az öt hálószobával és hat fürdőszobával rendelkező lakáshoz közvetlen lift vezet fel, a tetőtérbe pedig akadálytalanul áramlik be a természetes fény. A nappaliban egy tizenegy méteres üvegfalat építettek, amelyek tetőablakokká nyúlnak fel, a tolóajtóknak köszönhetően pedig a tér csodálatosan összenyitható a körterasszal, ahonnan

lenyűgöző kilátás nyílik a Hudson-folyóra, a George Washington hídra.

A kisebbik teraszra egy gyönyörű kovácsoltvas lépcső vezet, a teraszon egy kültéri konyhát alakítottak ki. Amy Schumernek szakács férje van, úgyhogy nem csoda, hogy a teraszon kívül a lakáson belül is fontos szerepet kapott a konyha, amelyben reggeliző bár, márvány színű konyhasziget, Sub-Zero hűtőrszekrény, fagyasztó és borhűtő is akad.

A hálószobák a lakás külön szárnyában helyezkednek el, a fő hálószoba fürdőszobájába pedig gigantikus méretű kádat telepítettek. A többi hálószobához is saját fürdőszoba tartozik, két szobából közvetlenül ki lehet lépni a teraszra.

 

Úgy tudni, Schumer 2016-ban vásárolta meg az ingatlant 12,15 millió dollárért, és sokáig manhattani álomlakásnak tartotta. Néhány évvel ezelőtt átalakította, most azonban mégis megszabadulna tőle.

Sorra döntenek úgy a sztárok, hogy eladják sok milliárd forintnyi dollárt érő otthonaikat. Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, eladósorba került nemrégiben Mark Wahlberg Beverly Hills-i birtoka, Bruce Willis trópusi háza és egy milliárdos New York-i lakása is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Evan Joseph)

sztár | eladó penthouse | eladó ingatlan | penthouse | luxusingatlan

FOLYTASD EZZEL

Ezerszeres az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább balatoni nyaralók közt

Luxusszállóként nyitott újra a legendás, magyar származású építész brutalista irodaháza

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom