Close
Angliában sok ezer koncert lesz a következő másfél hónapban

Angliában sok ezer koncert lesz a következő másfél hónapban

Mintha május–júniusban készülnek egyszerre bepótolni az elmúlt másfél évet.

Angliában hihetetlen intenzitással készítik elő a nyarat: több mint négyezer koncertet hirdettek meg májusra és júniusra. A Music Venue Trust felméréséből kiderül, hogy május 17-e után megnyitnak a koncerthelyszínek, és bár ekkor még távolságtartással lehet koncerteket tartani, de már

266 helyszínen 2534 koncertre lehet jegyet vásárolni június 21-ig tartó időszakban.

A helyszínek visszajelzése szerint arra lehet számítani, hogy ebben a bő egy hónapban több mint négyezer koncertet tartanak majd az országban. A tervek szerint június 21. után már nem lesz szükség a távolságtartásra sem, és teljes kapacitással működhetnek a helyek.

Ha pedig minden jól megy, akkor szeptember végéig tizenhétezer, teljes kapacitáson működő bulin lesznek túl a britek, cirka hétmillió résztvevővel és körülbelül 91,5 ezer fellépéssel. Ez a döntés pedig nagyjából háromszázezer embernek ad majd munkát.

Anglia célja az, hogy a lehető leghamarabb visszaálljon az élőzenei szektor a 2020 előtti szintre, valamint a zenészeknek és a zeneiparban dolgozóknak újra teljes megélhetést tudjanak biztosítani.

Míg Anglia temérdek koncertre készül, Bécs tíz nap múlva nyit újra, Szlovénia pedig már holnap!

(Forrás: IQ-mag, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Ha három estét színtiszta kortárs irodalommal töltenél, akkor mondjuk a programodat
Most már biztos, hogy mennünk kell nyáron az Operába
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom