Angliában sok ezer koncert lesz a következő másfél hónapban

Mintha május–júniusban készülnek egyszerre bepótolni az elmúlt másfél évet.

Angliában hihetetlen intenzitással készítik elő a nyarat: több mint négyezer koncertet hirdettek meg májusra és júniusra. A Music Venue Trust felméréséből kiderül, hogy május 17-e után megnyitnak a koncerthelyszínek, és bár ekkor még távolságtartással lehet koncerteket tartani, de már

266 helyszínen 2534 koncertre lehet jegyet vásárolni június 21-ig tartó időszakban.

A helyszínek visszajelzése szerint arra lehet számítani, hogy ebben a bő egy hónapban több mint négyezer koncertet tartanak majd az országban. A tervek szerint június 21. után már nem lesz szükség a távolságtartásra sem, és teljes kapacitással működhetnek a helyek.

Ha pedig minden jól megy, akkor szeptember végéig tizenhétezer, teljes kapacitáson működő bulin lesznek túl a britek, cirka hétmillió résztvevővel és körülbelül 91,5 ezer fellépéssel. Ez a döntés pedig nagyjából háromszázezer embernek ad majd munkát.

Anglia célja az, hogy a lehető leghamarabb visszaálljon az élőzenei szektor a 2020 előtti szintre, valamint a zenészeknek és a zeneiparban dolgozóknak újra teljes megélhetést tudjanak biztosítani.

Míg Anglia temérdek koncertre készül, Bécs tíz nap múlva nyit újra, Szlovénia pedig már holnap!

(Forrás: IQ-mag, fotók: Unsplash)

Anglia | kapacitás | résztvevő | zene | zeneipar

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom