Close
Angliában sok ezer koncert lesz a következő másfél hónapban

Angliában sok ezer koncert lesz a következő másfél hónapban

Mintha május–júniusban készülnek egyszerre bepótolni az elmúlt másfél évet.

Angliában hihetetlen intenzitással készítik elő a nyarat: több mint négyezer koncertet hirdettek meg májusra és júniusra. A Music Venue Trust felméréséből kiderül, hogy május 17-e után megnyitnak a koncerthelyszínek, és bár ekkor még távolságtartással lehet koncerteket tartani, de már

266 helyszínen 2534 koncertre lehet jegyet vásárolni június 21-ig tartó időszakban.

A helyszínek visszajelzése szerint arra lehet számítani, hogy ebben a bő egy hónapban több mint négyezer koncertet tartanak majd az országban. A tervek szerint június 21. után már nem lesz szükség a távolságtartásra sem, és teljes kapacitással működhetnek a helyek.

Ha pedig minden jól megy, akkor szeptember végéig tizenhétezer, teljes kapacitáson működő bulin lesznek túl a britek, cirka hétmillió résztvevővel és körülbelül 91,5 ezer fellépéssel. Ez a döntés pedig nagyjából háromszázezer embernek ad majd munkát.

Anglia célja az, hogy a lehető leghamarabb visszaálljon az élőzenei szektor a 2020 előtti szintre, valamint a zenészeknek és a zeneiparban dolgozóknak újra teljes megélhetést tudjanak biztosítani.

Míg Anglia temérdek koncertre készül, Bécs tíz nap múlva nyit újra, Szlovénia pedig már holnap!

(Forrás: IQ-mag, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy felfoghatatlan értékű vagyona van a nagy-britanniai milliárdosoknak
"Tényleg mindent ki kéne tiltani, ami orosz"– mondták az ukrán filmesek Cannes-ban
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom