Close
Már a legnépszerűbb török riviérát is elérhetjük a Wizz Air-rel

Már a legnépszerűbb török riviérát is elérhetjük a Wizz Air-rel

A Wizz Air elindította első járatát a törökországi Antalyába. Ez a negyedik új útvonal idén Magyarországról, közel két hónappal követi az első isztambuli járat felszállását.

A Wizz Air minden eddiginél kiterjedtebb hálózata idén több mint hatvan úti célt kínál a magyarországi utazóknak. Az új járat a légitársaság szélesebb körű útvonalbővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot számos egyéb országgal és várossal. A bővítésnek köszönhetően az utazás sokkal gyorsabbá és megfizethetőbbé válik, ezzel megkönnyítve a népszerű úti célok megközelítését.

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a Wizz Air idén nyártól

Budapestről indít járatokat a „török riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába.

A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

Trubek Zsuzsanna, a Wizz Air szóvivője úgy fogalmazott: rendkívül büszkék, hogy Antalyával újabb törökországi útvonal érhető el hálózatukban. A napi rendszerességű isztambuli járatok után mostantól

egy igazi török üdülőparadicsom nyitja meg kapuit a magyarországi közönség számára.

Ez is bizonyítja a légitársaság igyekezetét, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az utazás élményét.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott, örülnek annak, hogy legnagyobb partnerükkel, a Wizz Air-rel újabb légi összeköttetés létesül Törökországba, azon belül is Antalyába, mely

gyönyörű tengerpartjáról és lenyűgöző strandjairól is ismert.

Hozzátette: Törökország továbbra is az egyik legkedveltebb úti cél a magyar utasközönség körében, a Wizz Air járatnyitásával pedig lehetőség nyílik, hogy még többen fedezhessék fel ezt a varázslatos országot.

(Forrás: Wizz Air)

antalya | repülő | törökország | utazás | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Székesfehérváron megelégelték a tarthatatlanul magas inflációt: vasárnaptól sztrájkba kezdenek az Arconic-Köfém Kft.-nél

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram