Close
Íme három és fél percnyi felejthetetlen pillanat a fehér kontinensről

Íme három és fél percnyi felejthetetlen pillanat a fehér kontinensről

Irigyeljük picit a Lifepackers párosát, melynek tagjai olyan kiváltságos élményben részesültek, ami keveseknek adatik meg.

Történt, hogy világjárásuk alkalmával eljutottak Antarktikára is, ahol egy tizenkét fős társasággal egy vitorlás fedélzetén bejárták a fehér kontinenst. Csodálatos tájakon, tekintélyes jéghegyek között hajóztak, pingvinekkel barátkoztak, gyilkos bálnákat és fókákat figyeltek, és még a veszélyesnek tartott Drake-átjárón is átmentek. A 2016 óta úton lévő Aleksandra és Maciek egy megkapó videóval állított emléket a különleges utazásnak.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

video | jéghegy | expedíció | déli sark | hajó

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom