Close
Íme három és fél percnyi felejthetetlen pillanat a fehér kontinensről

Íme három és fél percnyi felejthetetlen pillanat a fehér kontinensről

Irigyeljük picit a Lifepackers párosát, melynek tagjai olyan kiváltságos élményben részesültek, ami keveseknek adatik meg.

Történt, hogy világjárásuk alkalmával eljutottak Antarktikára is, ahol egy tizenkét fős társasággal egy vitorlás fedélzetén bejárták a fehér kontinenst. Csodálatos tájakon, tekintélyes jéghegyek között hajóztak, pingvinekkel barátkoztak, gyilkos bálnákat és fókákat figyeltek, és még a veszélyesnek tartott Drake-átjárón is átmentek. A 2016 óta úton lévő Aleksandra és Maciek egy megkapó videóval állított emléket a különleges utazásnak.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom