Close
Egy francia filmkészítő ellátogatott az Antarktiszra, ahol megtalálta a béke oázisát

Egy francia filmkészítő ellátogatott az Antarktiszra, ahol megtalálta a béke oázisát

Tavaly márciusban, amikor az emberek fizikai és szociális élettere egyre inkább szűkülni kezdett, egy francia fotós és filmkészítő, Florent Piovesan épp az egyik álmát valósította meg.

Ellátogatott ugyanis az Antarktiszra jó barátjával és munkatársával, Matt Horspoollal. Elmondása szerint sosem fogja elfelejteni a végtelenbe nyúló havas tájakat, a ködös bérceket és a grandiózus jéghegyeket – a déli birodalom felfedezéséről utólag összedobott egy kisfilmet, amelyben bemutatja a kontinens élővilágát és rejtett természeti kincseit is. Szinte ott érezzük magunkat.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom