Close
Olyan, mint egy gyönyörű népvándorlás ez az olasz imázsfilm

Olyan, mint egy gyönyörű népvándorlás ez az olasz imázsfilm

Valami egészen egyedit készített Antonio Marras és szardíniai csapata.

A gyaloglás önmagában vezeklés és megváltás

– ezzel a gondolattal kezdődik ez a negyedórás divatvideó, ami elsőre lehet, hogy soknak hangzik, de hihetetlenül utaztató, különleges és szép anyag, úgyhogy, ha ránk hallgatsz, most kiveszel negyed órát, és elmerülsz benne.

A 2021-es őszi-téli kollekciót bemutató imázsfilmben egy csapat modell vonul gyönyörű, falusi vidékeken át, a filmben pedig a népies áthallások keverednek a divattervező kreációinak modern esztétikájával, a komolyság pedig a játékossággal ebben a nagyon sok áthallást, asszociációt szabadjára engedő videóban. De nem is mondunk többet, mondja helyettünk a film! Csak egy utolsó tipp: ne hagyd ki a legvégét sem!

Ha pedig még néznél gyönyörű divatvideókat, akkor hazai palettáról ne hagyd ki az Aeron új imázsfilmjét – ha viszont Szardíniában merülnél el tovább, akkor itt olvashatod el, hogyan nyitott március elsején teljesen újra az olasz sziget.

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom