Close
Olyan, mint egy gyönyörű népvándorlás ez az olasz imázsfilm

Olyan, mint egy gyönyörű népvándorlás ez az olasz imázsfilm

Valami egészen egyedit készített Antonio Marras és szardíniai csapata.

A gyaloglás önmagában vezeklés és megváltás

– ezzel a gondolattal kezdődik ez a negyedórás divatvideó, ami elsőre lehet, hogy soknak hangzik, de hihetetlenül utaztató, különleges és szép anyag, úgyhogy, ha ránk hallgatsz, most kiveszel negyed órát, és elmerülsz benne.

A 2021-es őszi-téli kollekciót bemutató imázsfilmben egy csapat modell vonul gyönyörű, falusi vidékeken át, a filmben pedig a népies áthallások keverednek a divattervező kreációinak modern esztétikájával, a komolyság pedig a játékossággal ebben a nagyon sok áthallást, asszociációt szabadjára engedő videóban. De nem is mondunk többet, mondja helyettünk a film! Csak egy utolsó tipp: ne hagyd ki a legvégét sem!

Ha pedig még néznél gyönyörű divatvideókat, akkor hazai palettáról ne hagyd ki az Aeron új imázsfilmjét – ha viszont Szardíniában merülnél el tovább, akkor itt olvashatod el, hogyan nyitott március elsején teljesen újra az olasz sziget.

imázsfilm | divat | szardínia | aeron | antonio marras

FOLYTASD EZZEL

Ryan Gosling egy raklapnyi Gucci-táskával szökik a világ végére

Ilyen lesz a férfi divat jövőre

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram