Close
A szép virágokról az idei anyák napján sem kell lemondani

A szép virágokról az idei anyák napján sem kell lemondani

És nem kell sorban állni sem.

A Plante. Budapest a koronavírus-járvány ellenére is igyekszik pompázatos virágcsokrokkal ellátni azokat a jóembereket, akik szeretik a virágokat (utalás az idevágó szólásmondásra a virágokról és az őket szerető emberek minőségéről). Legutóbb gyönyörű tulipánokat szállítottak házhoz, most anyák napja alkalmából violákkal fogják ugyanezt tenni.

Így írnak az eseményről ők:

„Az anyák napja idén kicsit más lesz, mint a többi. Attól persze, hogy nem ugrunk át most szívesen vasárnapi ebédre az anyukánkhoz, hogy nem ölelhetjük meg, vagy nem beszélgethetünk személyesen, az anyák napja nem marad el. Sőt, ezekben a napokban talán még nagyobb szükség van arra, hogy kifejezzük a szeretetünket, megköszönjük a gondoskodásukat, és elmondjuk, hogy hálás szívvel gondolunk rájuk. Kétség nem fér hozzá: koronavírus ide vagy oda, a szeretet nincs elnapolva.

Ezért úgy gondoljuk, május első hétvégéje egy jó alkalom arra, hogy illatos virágcsokrot küldjünk ajándékba. A Plante. szezonális, tavaszi színekben pompázó, hazai termelőtől származó violacsokrokkal készül. A violafarm Budapesttől pár percre található, egy Bulgáriából származó, de három generáció óta Magyarországra települt és itt gazdálkodó család termeszti. (A violák mellett egyébként különféle salátákkal foglalkoznak még.) Hisszük, hogy jó érzés kiváló minőségű, itthon termesztett virágot vásárolni, hiszen így egy helyi, családi vállalkozást is támogatunk.”

A violacsokrokat most lehet előrendelni, és az anyák napi hétvégén (május 1–3.) szállítják ki Budapest területén bárhova. Akár sütivel (Konyha Budapest), kávéval és borral együtt is.

Részletek itt.

viola | anyák napja | plante budapest

FOLYTASD EZZEL

Rendhagyó kártyapartin mutatta be teljes programját a harmadik Liszt Ünnep

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram