Close
A szép virágokról az idei anyák napján sem kell lemondani

A szép virágokról az idei anyák napján sem kell lemondani

És nem kell sorban állni sem.

A Plante. Budapest a koronavírus-járvány ellenére is igyekszik pompázatos virágcsokrokkal ellátni azokat a jóembereket, akik szeretik a virágokat (utalás az idevágó szólásmondásra a virágokról és az őket szerető emberek minőségéről). Legutóbb gyönyörű tulipánokat szállítottak házhoz, most anyák napja alkalmából violákkal fogják ugyanezt tenni.

Így írnak az eseményről ők:

“Az anyák napja idén kicsit más lesz, mint a többi. Attól persze, hogy nem ugrunk át most szívesen vasárnapi ebédre az anyukánkhoz, hogy nem ölelhetjük meg, vagy nem beszélgethetünk személyesen, az anyák napja nem marad el. Sőt, ezekben a napokban talán még nagyobb szükség van arra, hogy kifejezzük a szeretetünket, megköszönjük a gondoskodásukat, és elmondjuk, hogy hálás szívvel gondolunk rájuk. Kétség nem fér hozzá: koronavírus ide vagy oda, a szeretet nincs elnapolva.

Ezért úgy gondoljuk, május első hétvégéje egy jó alkalom arra, hogy illatos virágcsokrot küldjünk ajándékba. A Plante. szezonális, tavaszi színekben pompázó, hazai termelőtől származó violacsokrokkal készül. A violafarm Budapesttől pár percre található, egy Bulgáriából származó, de három generáció óta Magyarországra települt és itt gazdálkodó család termeszti. (A violák mellett egyébként különféle salátákkal foglalkoznak még.) Hisszük, hogy jó érzés kiváló minőségű, itthon termesztett virágot vásárolni, hiszen így egy helyi, családi vállalkozást is támogatunk.”

A violacsokrokat most lehet előrendelni, és az anyák napi hétvégén (május 1–3.) szállítják ki Budapest területén bárhova. Akár sütivel (Konyha Budapest), kávéval és borral együtt is.

Részletek itt.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom