Close
Ez történik, ha az Aston Martin úgy dönt, whiskyt tervez

Ez történik, ha az Aston Martin úgy dönt, whiskyt tervez

Az Aston Martin és a Bowmore összeállt egy ultralimitált palackszámú skót whisky-ért, a végeredmény pedig több, mint különleges.

A Bowmore egy világszerte ismert whiskygyártó, egyes szakértők szerint az 1960-as években desztillált Bowmore whiskyk minden idők legjobbjai közé tartoznak. A mindössze száz palacknyi új ARC-52 is ilyen, a közel kétszázötven éves szeszfőzde és az Aston Martin közötti legújabb együttműködést ragyogja be.

Az alkohol egy amerikai és egy európai tölgyből készült hordóban pihent mintegy fél évszázadon keresztül, hogy aztán

egyesítésüket követően elképesztően látványos palackokba kerülhessenek.

A palack formatervezése a modern dizájn csúcsa, melyet számítógéppel tervevztek, majd 3D-s nyomtatással modelleztek, hogy aztán üvegfúvómesterek segítségével életre kelhessenek. Ha mindez nem lenne elég, a különleges palackhoz egy mágneses kulcs is jár, amely

az Aston Martinok zártechnológiáját idézi meg.

Az ital hetvenötezer dollárért, valamivel kevesebb, mint harmincmillió forintért vásárolható meg.

(Forrás: RobbReport, fotók: David Graver)

whisky | bowmore | aston martin

FOLYTASD EZZEL

Ezt a tíz italt nem szabad rendelni egy bárban a pultosok szerint

A város legjobb éttermének mondták, aztán kiderült, hogy nem is létezik

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram