Close
Itt azok is elmerülhetnek a víz alatti világban, akik nem szeretnek búvárkodni

Itt azok is elmerülhetnek a víz alatti világban, akik nem szeretnek búvárkodni

Újított a vietnámi luxussziget.

A vietnámi Hon Tre sziget egyik első számú vonzerejét adja az ország legnagyobb szállodaláncának a Vinpearl-nek a komplexuma, mely nemcsak hatalmas hoteleket, hanem egy gigantikus szórakoztató parkot is magában foglal. Ez a Vinpearl Land, ahová Nha Trangból lenyűgöző, tíz perces felvonózással juthatunk el, ez egyébként a világ leghosszabb kabinos utazása.

A parkban többek között akvárium, amfiteátrum, bevásárlóközpont és különféle túrák várják a vendégeket, és talán nincs is olyan szabadidős tevékenység, amit ne próbálhatnánk ki. A park mellett találjuk a Vinpearl ultraluxus szállodaparadicsomát fényűző szobák széles skálájával, három különálló villával, étteremmel, masszázsszalonnal, bárral és társalgóval.

Ami minket illet, már az említett kínálattal is elégedetten indulnánk vakációra, a Vinpearlnek azonban sikerült még tovább emelnie a tétet azzal, hogy 2020-ban egy átlátszó tengeralattjárót vásárolt a floridai székhelyű Triton Submarines-től.

A járművet a járvány miatt csak idén sikerült üzembe helyezni, de a vendégek annál nagyobb lendülettel vethetik bele magukat a harminc perces merülésekbe, amelyek során

hajóroncsokat, zátonyokat és tengeri élőlényeket figyelhetnek meg, valamint egy búvárbemutatót is láthatnak.

A huszonnégy férőhelyes Triton DeepView 24-el akár száz méteres mélységbe is le lehet ereszkedni, az “optikailag tökéletes”, átlátszó akrilon át pedig kristálytiszta kilátás nyílik a környező tengeri világra.

Ilyen Vietnám a történetmesélés egyik legnagyobb mesterének szemüvegén keresztül, és a környezet annyira magával ragadó, hogy az egyik legjobb hely lehet egy digitális detoxra is.

(Forrás: CNN, Vietnam Discovery, képek: Unsplash, Getty Images, Triton Submarines/Facebook)

tengeralattjáró | vietnam | víz alatti | Vinpearl

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram