Close
Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet kultusza lengi körbe ezt a hongkongi bárt

Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet kultusza lengi körbe ezt a hongkongi bárt

Az Audemars Piguet alapítóinak, Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet kultusza lengi körbe ezt a különleges hongkongi bárt a H Queen’sben.

A 250 négyzetméteres terével a rezidencia betekintést nyújt az egykori óramágnások túláradó életmódjába és stílusvilágába

úgy, hogy közben a kiválasztott ügyfelek saját házukként is használhatják azt.

A bárt úgy tervezték, hogy a vendégek ne csak elképzeljék, hanem szinte megtapasztalják azt, hogy a cég egykori alapítói, Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet miként élnének a 21. században.

Így aztán nem csoda, hogy ez a penthouse a legmodernebb és legimpozánsabb berendezésekkel lett felvértezve, amelyet a vendégek nyugodtan használhatnak üzleti találkozók és különböző összejövetelek helyszínére is.

És ha már különleges bárok:

Edward-Auguste Piguet | hongkong | Audemars Piguet | penthouse | Jules-Louis Audemars

FOLYTASD EZZEL

Ez vezetett a világhírű séf öngyilkosságához egy új elmélet szerint

A világ legjobb éttermének a helyén egykor imádott angol költő árult bélyeget

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram