Close
Alaszkát bebarangolni kicsit olyan, mint megismerni önmagunkat

Alaszkát bebarangolni kicsit olyan, mint megismerni önmagunkat

„Gyönyörű az úttalan rengeteg, ujjong lelkem a parton egyedül; egy társaság van, hol nem szenvedek: a mély tenger, hol az ár hegedül. Embert meg nem vetek, de a természethez vagyok hű.”

Emlékszünk még erre a George Byron-versrészletre? Az Into the Wild (Út a vadonba) című kultuszfilm kezdődik ezzel, amelyben Chris McCandless (Emile Hirsch) a csodás alaszkai tájat is felfedezi magának. És annyi szépség, nyugalom és szabadság árad belőle, hogy az ember egyszerűen nem tudja nem megtalálni a lelki békéjét. Így lehetett ezzel Tom Welsh is, aki vonaton, terepjárón, valamint egy kis repülőgépen is bebarangolta a hideg vidéket. A látottakra pedig egyszerűen nincsenek szavak.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Még egy országgal állapodtunk meg arról, hogy bármilyen oltással utazhatunk hozzájuk
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom