Close
Meglepő kollab: topkategóriás luxusmárkával állt össze a legismertebb német zenekar

Meglepő kollab: topkategóriás luxusmárkával állt össze a legismertebb német zenekar

Természetesen limitált kiadásban kaphatók a kapszula darabjai. 

Nemcsak közös kollekciót, hanem közös playlistet is összedobott a Rammstein zenekar és a Balenciaga divatmárka. A korlátozott számban érkező uniszex termékek között pulóvert, inget, sapkát, hátizsákot és esőkabátot találni, melyek az üzletekben és online is megvásárolhatók. Néhány ruhadarabon és kiegészítőn a zenekar saját fotózásán készült fényképek is szerepelnek.

Alaposan zsebbe kell nyúlniuk a rajongóknak: egy kapucnis pulcsi 995 dollár (kb. 300 ezer forint), egy sapka 495 (kb. 150 ezer forint), egy hátizsák pedig 1290 dollárba (kb. 387 ezer forintba) kerül.

És ez még nem minden, a Balenciaga Music keretében a zenekar egy Apple-playlistet is készített, melyen a Rammstein mellett olyan bandák bukkannak fel, mint a Korn, a Slipknot, a Led Zeppelin, a Nine Inch Nails és az Arctic Monkeys.

A hard rockot, az elektronikus zenét és az ipari metált ötvöző berlini Rammstein Németország legismertebb zenei exporticikkének számít, 1994-es megalapítása óta tízmilliónál is több példányban adta el lemezeit. A jelenleg párizsi székhellyel működő luxusdivatházat 1917-ben hozta létre egy spanyol tervező, Cristóbal Balenciaga.

Kicsit más, de a párizsi De Fursac legújabb, 2021-es tavaszi-nyári kollekciója a modern vándorokat ünnepli, akik elegánsak, és megvan bennük az a bizonyos “Je ne sais quoi”, az a megmagyarázhatatlan kvalitás, ami a franciákat a legjobb pillanataikban jellemzi. Itt pedig megmutatjuk, mit érdemes felvenni egy Szent György-hegyi estéhez a nyáron.

(Forrás: Loudwire, fotók: Balenciaga.com)

kollekció | spanyol | márka | német | balenciaga

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram