Itt a lehetőség a szabadtéri sütés hazai sztárjaitól megtanulni a trükköket

Néhány éve még nagyon kevesen foglalkoztak Magyarországon a barbecue-val, manapság viszont egyre többen vásárolnak szmókert, és sütik otthon a kertben a marhaszegyet vagy az oldalast. Május 4-én Etyekre várják azokat, akik most ismerkednek a műfajjal, és szívesen tanulnának a szakma itthoni legjobbjaitól.

2nd bbq & grill training day az esemény neve, melyen a hazai nagyágyúk adnak tanácsokat kezdő szakácsoknak, mutatnak meg nem is annyira titkos fortélyokat, és persze válaszolnak a vélhetően egymás után záporozó kérdésekre.

Az etyeki Vajda János utcában közös sütés-főzés-füstölés keretein belül sajátíthatjuk el a fán és faszénen készült ételek művészetét, méghozzá lépésről lépésre, az előkészületektől a tálalásig, minden apró részletre kitérve.

A menü elég masszívnak néz ki: többek között bbq marhaszegy, steak, porchetta, pulled pork, rosé kacsamell, egészben sült malac és bbq kolbászok szerepelnek rajta, a tréningen pedig olyan kiválóságoktól lehet tanulni, mint Serényi Zsolt (BP BARbq), Rácz Attila (MészárSteak), Veress József (Wood2smoke), Szabó Ferenc (Briquette), illetve az általunk egy nagyobb portréban bemutatott Adorjányi Máriusz (Nyárspolgár).

A limitált férőhelyes (hetvenöt fő), hat-nyolc órás kurzus tiszteletdíja 30 ezer forint, további részletek errefelé találhatóak.

Ez is érdekelhet:

Íme az öt kedvenc budapesti helyünk egy klasszikus hétvégi brunchra

Budapesten számos olyan éttermet, kávézót vagy reggelizőt találunk, ahol nemcsak a menü kiemelkedő, hanem a hely stílusa is szembeötlő. 

(Fotók: Hartyányi Norbert)

szmóker | sütés | barbecue | tanfolyam | etyek

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom