Close
A befagyott Tisza mindig elkápráztat bennünket

A befagyott Tisza mindig elkápráztat bennünket

Ám mivel ezen a télen egyelőre nem lehet részünk a fenséges látványban, inkább megnéztünk egy látványos videót tavalyról.

Egy éve ilyenkor egy sarkvidéki hidegfront igazi ropogós telet hozott Magyarországra, hajnalonként többször is -20 fokot is mértek, befagyott a Balaton, a Duna, és persze a Tisza is. Nem mondjuk, hogy visszasírjuk ezt az időszakot, de el kell ismerjük, képernyőn keresztül meseszép a látvány.

Ez is érdekelhet:

magyarország | tisza | folyó | video | tél

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram