Close
Ritkán látni így Athént – Látványos és szokatlan képek a behavazódott görög fővárosról

Ritkán látni így Athént – Látványos és szokatlan képek a behavazódott görög fővárosról

Egy tornádóval érkezett mediterrán ciklon borította fel Görögország mindennapjait és okozott komoly gondokat szinte mindenhol. Óriási havazás zúdult Athénra és környékére is, szinte teljesen megbénítva a várost – és furcsa látványt kölcsönözve az ismert épületeknek. 

Egy aktív vulkán árnyékában túrázni nem biztos, hogy ideális program egy nyaraláson – de a látvány sokak számára megéri a kockázatot.

(Fotók: Getty Images)

havas | időjárás | épületek | ritka | Athén

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a nagyon egyszerű trükkel elkerülheted, hogy összegyűrődjenek a ruhák a bőröndben

Hiába az adventi vásár horrorárai, Budapest az egyik legolcsóbb város ezen a télen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram