Beindult a párizsi dizájnhét, mutatjuk, milyen

Még az Eiffel-torony is új ruhát kap.

Saját megfogalmazása szerint a Párizsi Dizájn Hét az elmúlt években olyan tényezővé nőtte ki magát, amely magasra teszi a lécet a világ minden hasonló rendezvényének. Hitelesebb lenne, ha ezt külső szereplők mondanák róla, de azért biztos, hogy hatalmas túlzásról nem beszélhetünk. Idén mintegy kétszáz kiállító mutatja meg magát kilenc nap alatt, szeptember 15-ig négy párizsi helyszínen. Hogy a város kifejezze a dizájn iránti elkötelezettségét, az Eiffel-tornyot két japán művész, Motoko Ishii és lánya, Akari-Lisa új világítás installációval szerelte fel.

Ez is érdekelhet:

Nehéz eldönteni, hogy ez a rezidencia vagy a környezete hívogatóbb

A Spokane-ben felhúzott T alakú ház tökéletes példa arra, hogyan olvad egymásba a természet, valamint az ember alkotta tökéletesség.

video | dizájn | pdw18 | párizsi dizájn hét

FOLYTASD EZZEL

Exkluzív élmény vár a Bazilika lábánál – Megnyílt a The—Bar Giftshop Pop-up Store

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom