Bemutatjuk a FessNeki élményt, ezt kaphatod a programokon

Már egy ideje játszol a gondolattal, hogy egy nap leülsz és megpróbálkozol a festéssel, rajzolással? A papír írószerek és művészellátók kirakatát elnézve úgy érzed, minden eszközt rögtön kipróbálnál, de nem ismered őket igazán? Vagy csak folyamatosan érzed a késztetést, hogy alkothass valamit? Bármelyik opció is áll közelebb hozzád, itt az idő megismerkedni a FessNekivel! Kinek, mikor, hol és mit? Pár ecsetvonással lefestjük a FessNeki élményt!

A legfőbb kérdés

Szeretnél festeni, alkotni? Kifejezni önmagad egy másik eszköztárral, mint a szavak és gesztusok? Szeretnél kikerülni a komfortzónádból és felfedezni, előhívni a benned bújkáló kis művészt?

Ha igen, akkor ne is keress több kifogást, csak FessNeki!

De pontosan mi a FessNeki?

A FessNeki egy olyan hely, ahol az számít, hogy festeni, fejlődni, alkotni szeretnél. Csoportos festő foglalkozásokon vehetsz részt, ahol a FessNeki instruktorai szavakkal irányítják a kezedben lévő ecsetet! Te fogsz festeni, nem ők! De ha figyelmesen követed ecseteddel a lépéseket, akkor közel három óra alatt egy gyönyörű festmény megalkotója leszel. Mi ez, ha nem élményfestés?

Hogyan essneki festeni?

A FessNeki élményt többféleképpen is átélheted: "magányos festőként", “művészi duettben ismerősöddel” vagy egy igazi “csapatfestés” formájában. De ha ragaszkodsz az otthoni környezethez, akár online is lehet FessNeki partit csapni!

Ha egyedül is érkeznél egy percet se aggódj, itt embereidre találsz, hiszen a többiek is azért érkeztek, amiért te: festeni egy szépet és jót! Nem azért, hogy a te munkádat és "hozzá nem értésedet" bírálják, tedd nyugodtan félre az ilyen jellegű gátlásaidat. A csoportban biztos lesznek ügyesebbek és kevésbé azok, de őket is csak a saját munkájuk fogja érdekelni.

A közel három órás FessNeki élményfestésen az előre meghirdetett festményt fogjátok az instruktor vezetésével megfesteni; mindenki egyet.

Mit kell ehhez magaddal vinni?

  • Lelkesedést;
  • Nyitottságot;
  • Figyelmet;
  • Kitartást;
  • Olyan ruhát, köpenyt, aminek jól fog állni a festék.

Miért a FessNekinél essneki festeni?

Ahhoz hogy nekiláss festeni, szükséges beszerezned egy alapfelszerelést. A motiváció, szabadidő mellett a megfelelő eszközökre, és azok minimális ismeretére is szükséged lesz.

Azt tudjuk, hogy a Google a barátunk, és a YouTube is lassan online tanfolyam platformmá válik, de a munkánkra reflektáló mestereket és instruktorokat egyelőre nem pótolhatják.

A FessNeki élményfestéseken viszont biztosítva lesz minden eszköz: ecsetek, vászon, festék, köpeny, törlőkendő, és a FessNeki instruktora is várni fog. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy szabadon kipróbálhass különböző minőségű festőeszközöket, melyek gyakran egész magas áron vannak ahhoz, hogy az ember csak otthon kísérletezgessen velük. A FessNeki élményeken kérdésekkel is fordulhatsz az instruktorod felé mind az eszközökkel, a festő technikákkal, de akár a kiválasztott képpel kapcsolatban is.

A különböző FessNeki eseményeken változatos képek várnak megfestésre, az eszközökön túl a festőtechnika bemutatásával is készül a FessNeki csapata. Így észrevétlenül szívhatod magadba a festő tudást, amit a FessNeki élmény után otthon is gyakorolhatsz, hasznosíthatsz.

Lesz képed hozzá!

A FessNeki eseménynaptárában színes kis ikonok formájában láthatod, hogy melyik nap mit lehet festeni.

Ne aggódj vannak visszatérő képek, ha az elsőre kiszemelt kép napja nem lenne megfelelő!

A konkrét képeken kívül vannak ABSZTRAKT napok is, amikor konkrétan azt fested, amit csak szeretnél! Egyedül a technikát kell kiválasztanod (folyatásos, sokoldalú, sokfoltos, márvány), az eszközök szintén adottak lesznek.

Colorgame: egy csapat színei

Ha megtetszett a FessNeki élmény és van egy jó kis csapatod, fessétek közelebb magatokat egymáshoz! A FessNeki COLORGAME egy csapatépítő festő foglalkozás cégek dolgozói számára, hogy egy kicsit együtt kiszínezhessétek a hétköznapokat. A munkatársak közös festőmunkájával áll össze a cég arculata, ahogy a valóságban is. A “cégről alkotott képet” a csapattagok javaslatai alapján alkotja meg a FessNeki, hogy a kollégáknak azt már csak meg kelljen festeni. Igazi összfestészeti alkotás lesz!

Reméljük, ha eddig csak motoszkált a fejedben, hogy festenél, most igazán megjött az ihleted hozzá! Ne is tétovázz, csak essneki festeni!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Egy fordítógép, amivel az egész világot megértheted, az egyik legjobb karácsonyi ajándék!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom