Close
A Bentley olyan utazásra hív, amilyet még nem látott a világ

A Bentley olyan utazásra hív, amilyet még nem látott a világ

Úgy tűnik, a legnagyobb márkák 2023-ban egészen exkluzív élményeket kínálnak vásárlóiknak. A szállodák luxusautókat, a luxusautók pedig szállodákat ajánlanak és olyan körutazásokat szerveznek, amelyek a világ legszebb helyeire visznek.

Egyik sem hasonlítható azonban a Bentley Motors újításához. Kidolgozták ugyanis az “Extraordinary Journeys” nevű utazási csomagjaikat, amelyek egyszeri, meg nem ismétlődő utazásokat kínálnak. A legjobb autós élmények mellé pedig a legjobb gasztronómiai kínálat, építészeti és dizájnmegoldások és wellness-élmények járnak.

Mindez pedig Skandináviában, Új-Mexikóban és az Egyesült Királyságban.

A fent említett három helyszín alkotja a Bentley új utazási portfóliójának bemutatkozó kínálatát, lehetővé téve a vendégek számára, hogy a Bentley-ket vezessenek három-öt napos élménytúrák során, közben pedig különböző luxusszállodákban pihenessék ki az utazás fáradalmait.

Skandináviában Koppenhága és Dánia építészeti remekeit tekinthetik meg, ellátogathatnak a világhírű BIG építészeti és tervezőstúdióhoz, és megszállhatnak a régió legjobb szállodáiban, ebédelhetnek a svéd Vättern-tónál és álomra hajthatják a fejüket a svéd erdei szállodában, a Forest Hotelben.

Új-Mexikóban a luxust ötvözik a rusztikus, zord tájjal, az őslakosok kultúrájával, miközben exkluzív vacsorákra, italkóstolókra és nomád éjszakákra hívják a vendégeiket. Az Egyesült Királyság-beli utazás során lenyűgöző brit tájakon haladhatnak keresztül a luxusautókkal, beleértve a Peak District-et, Yorkshire Dales-t és Cairngomrms-t is.

A Bentley itt azonban nem áll meg. Újabb exkluzív utakat terveznek, az pedig biztos, hogy hamarosan egy egészen elképesztő élményautózásra hívnak majd Ománba.

(Forrás: Bosshunting, fotók: Bentley)

luxusautó | skandinávia | új-mexikó | autó | élményutazás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram