Close
Teljesen új szerepkörben mutatkozik be a Real Madrid játékosa

Teljesen új szerepkörben mutatkozik be a Real Madrid játékosa

Egy héttel azután, hogy a Real Madrid sztárja, Karim Benzema átvette az UEFA-tól az Év férfi játékosának járó díjat, a legendás csatár egy teljesen új szerepkörben is bemutatkozhat: a Fendi új Faster Sneakerének lett a nagykövete.

Az Instagramon több mint ötvenöt millió követővel rendelkező francia labdarúgó, Karim Benzema mind a pályán, mind pedig azon kívül tökéletes összhangban van az olasz luxus divatház szellemiségével. Sőt, megtestesíti a Fendi legújabb sneaker-kollekciójának, a Faster Sneakernek a progresszív szellemiségét,

világhírű játékosként pedig a Fendi sportcipőjének páratlan minőségét is hűen közvetíti.

A Fendi Fast Sneaker prémium anyagokból készült, és bár sportos dizájnt kapott, továbbra is sikerült megtartani a Fendi luxus színvonalát, ahol a teljesítmény és a minőség a kifinomultsággal találkozik. A Fendi Faster Sneaker számos színben kapható,

a fekete vagy fehér monokróm megjelenéstől kezdve a bézs és a szürke semleges árnyalatain át a lenyűgöző mély burgundiig.

A Fendi sorra igazolja le terméknagyköveteinek a világsztárokat. Legutóbb ebben a szerepkörben a szupermodell, Bella Hadid mutatkozhatott be, aki az új kollekció eleganciáját, határozottságát és az általa nyújtott lehengerlő megjelenést hivatott közvetítetni.

(Forrás: Haute Living, fotók: Fendi)

Benzema | sneaker | fendi

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram