Close
Mintha nem is lenne a fülünkben a B&O fülhallgatója, de ott van és hangélményt ad

Mintha nem is lenne a fülünkben a B&O fülhallgatója, de ott van és hangélményt ad

Stílusos, letisztult, trendi, és ami a legfontosabb: kényezteti a fület. A Bang & Olufsen mindig is a csúcsot ostromolta minőségileg, ezt az utat járja be Beoplay E8 limitált kiadású vezeték nélküli fülhallgatójával is.

Nincs az a divatkorszak, amiben mellé lehetne lőni a feketével és fehérrel, úgyhogy az eleganciájáról ismert dán audiotechnikai cég ebből a szempontból nem tévedett nagyot a monokróm árnyalatok inspirálta fülhallgatójával.

A wireless fülesek legnagyobb előnye és a népszerűségük legfőbb oka, hogy észrevétlenül simulnak a fülünkbe és sportolás közben sem esnek ki onnan, biztonságosan és kényelmesen használhatóak.

No és persze legtöbbször egyszerűen, amennyiben a bluetooth és a telefonunk alkalmi házasításának állandó procedúrája annak számít.

A B&O terméke is érintésvezérléssel könnyedén irányítható: hosszan tartva rajta az ujjunkat a hangerőt szabályozzuk, finoman érintve pedig a zeneszámokat léptethetjük. Plusz feature-ként Transperency Mode-ba kapcsolva eldönthetjük, hogy beengedjük-e a külvilág zaját, vagy teljesen kizárjuk és kizárólag a zenére fókuszálunk.

Fogadhattunk vele telefonhívást és végrehajtja a hangutasításainkat is (három gyors érintés után), a Beoplay alkalmazása pedig lehetővé teszi, hogy kedvünk szerint állítsuk be a hangprofilt.

Apropó hang: ne számítsunk dobhártyaszaggató basszusokra tőle, de hangzásban versenytársai előtt jár.

Ugyancsak az egyszerűségével kiemelkedő, bőr bevonatú mutatós tokkal együtt kapható a Beoplay E8, aminek mindjárt két hasznos szerep jut: egyrészt megvédi a fülhallgatót, másrészt hordozható töltőként funkcionál. Maga a készülék nagyjából négy órát üzemel folyamatos működés mellett egyetlen töltéssel.

Ami az árát illeti, kétszázkilencvenkilenc euróért vihetjük haza.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: beoplay.com)

wireless | Beoplay E8 | fülhallgató | vezeték nélküli | Bang & Olufsen

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram