Close
Mintha nem is lenne a fülünkben a B&O fülhallgatója, de ott van és hangélményt ad

Mintha nem is lenne a fülünkben a B&O fülhallgatója, de ott van és hangélményt ad

Stílusos, letisztult, trendi, és ami a legfontosabb: kényezteti a fület. A Bang & Olufsen mindig is a csúcsot ostromolta minőségileg, ezt az utat járja be Beoplay E8 limitált kiadású vezeték nélküli fülhallgatójával is.

Nincs az a divatkorszak, amiben mellé lehetne lőni a feketével és fehérrel, úgyhogy az eleganciájáról ismert dán audiotechnikai cég ebből a szempontból nem tévedett nagyot a monokróm árnyalatok inspirálta fülhallgatójával.

A wireless fülesek legnagyobb előnye és a népszerűségük legfőbb oka, hogy észrevétlenül simulnak a fülünkbe és sportolás közben sem esnek ki onnan, biztonságosan és kényelmesen használhatóak.

No és persze legtöbbször egyszerűen, amennyiben a bluetooth és a telefonunk alkalmi házasításának állandó procedúrája annak számít.

A B&O terméke is érintésvezérléssel könnyedén irányítható: hosszan tartva rajta az ujjunkat a hangerőt szabályozzuk, finoman érintve pedig a zeneszámokat léptethetjük. Plusz feature-ként Transperency Mode-ba kapcsolva eldönthetjük, hogy beengedjük-e a külvilág zaját, vagy teljesen kizárjuk és kizárólag a zenére fókuszálunk.

Fogadhattunk vele telefonhívást és végrehajtja a hangutasításainkat is (három gyors érintés után), a Beoplay alkalmazása pedig lehetővé teszi, hogy kedvünk szerint állítsuk be a hangprofilt.

Apropó hang: ne számítsunk dobhártyaszaggató basszusokra tőle, de hangzásban versenytársai előtt jár.

Ugyancsak az egyszerűségével kiemelkedő, bőr bevonatú mutatós tokkal együtt kapható a Beoplay E8, aminek mindjárt két hasznos szerep jut: egyrészt megvédi a fülhallgatót, másrészt hordozható töltőként funkcionál. Maga a készülék nagyjából négy órát üzemel folyamatos működés mellett egyetlen töltéssel.

Ami az árát illeti, kétszázkilencvenkilenc euróért vihetjük haza.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: beoplay.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom