Close
Bérelj egy házikót és kapsz mellé egy hegyet

Bérelj egy házikót és kapsz mellé egy hegyet

A kihagyhatatlannak tűnő ajánlat Japánból érkezik.

Az ázsiai országban is megpróbálják visszaterelni a turizmust a koronavírus előtti mederbe, ennek érdekében a King Tourism Japan által indított Rental Mountain YAMA elnevezésű akcióban például egy elbűvölő kis rusztikus házat lehet kibérelni.

Eddig semmi különös, gondolhatnánk, csakhogy a kijusui szállshelyhez egy privát hegy is jár.

A skandináv stílusú bútorokkal berendezett két hálószobás, kandallós házikó egy hegy tetején áll, tartozik hozzá nyitott konyha, BBQ-sütőhely, melegvízes fürdőkád, de még egy Tarzan-inda is.

A kilátás odafent természetesen parádés és mivel a szálláshoz tartozik maga a hegy is, nem kell tartani a kellemetlen kíváncsiskodóktól sem. Kis bökkenő, hogy egyszerre csak egy éjszakára bérelhető. Maximum tíz fő fér el kényelmesen a házban, az ára pedig attól függ, éppen hányan veszik ki.

Négy személy esetén 754 dollárra jön ki.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Insider, King Tourism Japan)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom