Close
Bérelj egy házikót, és kapsz mellé egy hegyet!

Bérelj egy házikót, és kapsz mellé egy hegyet!

A kihagyhatatlannak tűnő ajánlat Japánból érkezik.

Az ázsiai országban is megpróbálják visszaterelni a turizmust a koronavírus előtti mederbe, ennek érdekében a King Tourism Japan által indított Rental Mountain YAMA elnevezésű akcióban például egy elbűvölő kis rusztikus házat lehet kibérelni.

Eddig semmi különös, gondolhatnánk, csakhogy a kijusui szálláshelyhez egy privát hegy is jár.

A skandináv stílusú bútorokkal berendezett két hálószobás, kandallós házikó egy hegy tetején áll, tartozik hozzá nyitott konyha, BBQ-sütőhely, melegvízes fürdőkád, de még egy Tarzan-inda is.

A kilátás odafent természetesen parádés, és mivel a szálláshoz tartozik maga a hegy is, nem kell tartani a kellemetlen kíváncsiskodóktól sem. Kis bökkenő, hogy egyszerre csak egy éjszakára bérelhető. Maximum tíz fő fér el kényelmesen a házban, az ára pedig attól függ, éppen hányan veszik ki.

Négy személy esetén 754 dollárra jön ki.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Insider, King Tourism Japan)

japán | bérelhető | privát hegy | ház

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom