Close
Bérelj egy házikót, és kapsz mellé egy hegyet!

Bérelj egy házikót, és kapsz mellé egy hegyet!

A kihagyhatatlannak tűnő ajánlat Japánból érkezik.

Az ázsiai országban is megpróbálják visszaterelni a turizmust a koronavírus előtti mederbe, ennek érdekében a King Tourism Japan által indított Rental Mountain YAMA elnevezésű akcióban például egy elbűvölő kis rusztikus házat lehet kibérelni.

Eddig semmi különös, gondolhatnánk, csakhogy a kijusui szálláshelyhez egy privát hegy is jár.

A skandináv stílusú bútorokkal berendezett két hálószobás, kandallós házikó egy hegy tetején áll, tartozik hozzá nyitott konyha, BBQ-sütőhely, melegvízes fürdőkád, de még egy Tarzan-inda is.

A kilátás odafent természetesen parádés, és mivel a szálláshoz tartozik maga a hegy is, nem kell tartani a kellemetlen kíváncsiskodóktól sem. Kis bökkenő, hogy egyszerre csak egy éjszakára bérelhető. Maximum tíz fő fér el kényelmesen a házban, az ára pedig attól függ, éppen hányan veszik ki.

Négy személy esetén 754 dollárra jön ki.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Insider, King Tourism Japan)

FOLYTASD EZZEL
Látványos zebrákat festenek London utcáira
Méregdrága aranyszobor készült egy avokádós bagelről
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom