Close
Berlin legelegánsabb városrészébe simul bele ez a stílusos loftlakás

Berlin legelegánsabb városrészébe simul bele ez a stílusos loftlakás

Ha Berlin és az elegancia nem fér meg nálad egy mondatban, akkor még nem voltál Charlottenburgban. Korábban Nyugat-Berlinhez tartozott a palazzókkal, elegáns hotelekkel tűzdelt városrész. Egy ottani mesés, művészi loftlakást mutatunk meg most, tetőterasszal és egyedi kialakítású szaunával. 

Az elmúlt években egyre menőbbé váló Berlin azért is annyira népszerű a turisták, vagy akár az új életet kezdő fiatalok körében, mert befogadó, sokszínű és többrétegű közeg. Míg először csak egy átlagos európai városnak tűnik, kibontva egy sokkal izgalmasabb entitás.

Tele van művészettel, zenével, vidámsággal és kreatív energiákkal, amiket a nagyszerű lakóinak is köszönhet. Épített öröksége sokak szerint nem számottevő, de épp nekik ajánljuk Charlottenburg vagy Prenzlauer Berg hangulatos utcáit és rendezett, gyönyörűen karbantartott házait.

Éppen egy ilyen házban találjuk ezt az ötszobás, több mint háromszáz négyzetméteres lakást. Az a rossz hírünk van, hogy forintra átszámítva egymilliárdnál is többe kerülne, viszont legalább betekinthetünk egy stílusos és nagyon szépen felújított berlini ingatlanba!

Jó ötlet volt a világos lakásban lévő gerendák fehérre festése, így még légiesebbnek tűnik a tér.

Szinte láthatatlan a csillár, amelyet az étkezőasztal fölé helyeztek.

Nagy kedvencünk a szuper elosztású konyha, ahol elég nagy munkapultok vannak ahhoz, hogy ne csak a rendelt ételt lehessen megmelegíteni. A részletek itt is nagyon jól átgondoltak.

Egyszerű, de nagyon fényes és szerethető hálószoba, amelyhez természetesen saját fürdőszobát kapcsoltak.

A két fürdőszoba közül az egyikben egy egyedi kialakítású szauna is helyet kapott.

A tetőtéri lakáshoz tartozik természetesen két remek terasz is, az egyik ráadásul egy igazi rooftop, pazar kilátással a városra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, fantastikfrank.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom