Close
Bermuda egyik legkisebb strandja a leggyönyörűbb is egyben

Bermuda egyik legkisebb strandja a leggyönyörűbb is egyben

Nem a méret a lényeg. Legalábbis ha tengerpartokról van szó.

Ennek bizonyítására elég egy pillantást vetnünk Bermuda egyik leglenyűgözőbb strandjára, ahol a finom rózsaszín homok találkozik a vulkanikus eredetű sziklákkal, létrehozva ezzel az egyik legizgalmasabb tengerpartot a világon.

A képeket elnézve könnyedén érthetővé válik, miért is számít a Jobson’s Cove igen népszerű lánykérési helyszínnek.

A türkizkék vizet körbeölelik a sziklák egy sekély medencét képezve, ezért kisgyermekes családok számára is ideális, de a búvárkodás szerelmesei is megtalálhatják a számításaikat, hiszen rengeteg trópusi hal úszkál a sziklák között.

A helyi turisztikai hivatal is a rózsaszín homokot, a kék égboltot és a kristálytiszta tengert említi meg a helyszínnel kapcsolatban, kiemelve, hogy egy sajátos világban érezheti magát az ember, miközben elterülve relaxál, becsukja a szemét, és hallgatja a hullámok morajlását.

A Jobson’s Cove gyalogosan közelíthető meg a szomszédos Warwick Long Bay irányából, ami hasonlóan gyönyörű, ott is érdemes eltölteni legalább egy napot, ha sikerül egyszer eljutnunk a százötven szigetből és kétszáz korallzátonyból álló szigetcsoportra.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

tengerpart | tenger | strand | utazás | víz

FOLYTASD EZZEL

Erre nem gondolt a vasúttársaság, amikor bevezette az ingyenes vonatjegyet

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom