Close
Drasztikus döntést hozott az egyik felkapott budapesti étterem

Drasztikus döntést hozott az egyik felkapott budapesti étterem

Kiszállítás sem lesz.

Bezár az Ybl Miklós téren működő Felix Kitchen&Bar.

“Felix búcsút int. Letesszük a kötényt, kiürül a boros pohár, csendes a konyha. A vírushelyzet következményeképp a mai naptól határozatlan időre bezárnak a kapuink, a kiszállítás is szünetel. Köszönjük a rengeteg élményt és emléket, amit nyitás óta és az utóbbi kihívásokkal teli időszakban együtt szereztünk. Most fájón, de egy újabb viszontlátás reményével búcsúzunk! Bízunk benne, hogy hamarosan újra megtöltjük élettel a budai Duna-part ikonikus épületét, addig is vigyázzunk egymásra!” – olvasható az étterem Facebook-oldalán megjelent posztban.

A Felix Kitchen&Bar 2019 áprilisában debütált a fővárosban. A 2018 tavaszán átadott Ybl Budai Kreatív Ház méltó gasztronómiai párjaként egészíti ki az Ybl Vízház épületét. Az Ybl Miklós által tervezett és 1875-ben épített legendás helyszín már számos szerepet betöltött csaknem másfél évszázados fennállása során, a vendéglátó funkció kisebb megszakításokkal végigkísérte a ház életét. A névválasztást illetően visszatért ez eredeti gyökerekhez, ezért viseli Ybl Miklós fiának keresztnevét.

A 2020-as év mozgalmasan alakult az étterem számára, hiszen májusban leigazolta Mészáros Ádámot az Onyxból, majd júliusban felkerült a nemzetközi borszaklapként ismert Wine Spectator listájára – melyen addig sosem volt magyar résztvevő –, és Award of Excellence minősítést kapott.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Stiglincz Gábor)

átmenetileg | bezár | budapest | Felix Kitchen&Bar | étterem

FOLYTASD EZZEL

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Ezek Európa legjobb úti céljai, ha legurítanánk néhány korsó sört

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom