Close
Magyar operatőr segítségével hozza el Billie Eilish és a Gucci a fenntartható kifinomultság korszakát

Magyar operatőr segítségével hozza el Billie Eilish és a Gucci a fenntartható kifinomultság korszakát

Billie Eilish lett a Gucci Horsebit 1955 táskájának arca. A kollaborációhoz készült a reklámfilmet Rév Marcell Emmy-díjas magyar operatőr rendezésében láthatjuk.  

A Gucci régóta kedvence a világhírű énekesnőnek, aki gyakran tetőtől talpig Gucci-logóval ellátott ruhadarabokat viselve lép a vörös szőnyegre. Borítékolható volt tehát, hogy előbb-utóbb megszületik az énekesnő és a divatház első kooperációja is.

Sabato De Sarno a közelmúltban csatlakozott kreatív igazgatóként a Guccihoz és miután megünnepelték Horsebit 1953 táska hetvenedik évfordulóját, a Horsebit 1955-következett.

Eilish a fenntarthatóságot szem előtt tartva alakította át a kiegészítőt, ami Demetra szövetből készült és aszimmetrikus körvonalakat kapott. A gyártási folyamat teljes mértékig etikus és vegán volt.

A kollaborációhoz készült reklámfilmet Rév Marcell Emmy-díjas magyar operatőr rendezte, aki az Eufória sorozaton végzett munkájáért vehette át az elismerést. A magyar filmes ezen kívül Miley Cyrus Flowers című dalának videoklipjén is dolgozott.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Gucci)

divatház | luxusmárka | stílus | Billie Eilish | divat

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom